Skip to main content

Insula Iubirii rămâne doar cu o difuzare pe săptămână

 
Insula Iubirii rămâne doar cu o difuzare pe săptămână

Reality show-ul Temptation Island - Insula Iubirii, de la Antena 1, rămâne cu o singură ediţie pe săptămână, după ce timp de două săptămâni a avut câte două difuzări.

Publicitate

Insula Iubirii 2016 revine la o singură difuzare, aşa cum a fost sezonul trecut. Producţia va fi la Antena 1 doar miercurea de la 20.30. Reprezentanţii Antenei 1 au declarat pentru Paginademedia.ro că emisiunea va avea doar o dofizare din motive obiective. Este diferit ritmul de montare a reality-show-ului atunci când este vorba de două emisiuni pe zi.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • Anonim Anonim
  Când este reluare la aceasta emisiune
 • Gica Gica
  Moderati-mi comentariul din 04.06.2016
 • Gica Gica
  Resorturi:
  MITITEL (***)
  CALSAR (in primul sezon aia cam sareau calul)
  PULIMANDRA (fara comentarii)
 • maximovv maximovv
  cat de inapti pot sa fie :)) un episod pe saptamana inseamna plictiseala si dezinters mai mare, dar de, probabil inteligentul de la antena care a luat decizia asta mirifica nu prea e prieten cu logica
 • Iche Iche
  Cum? Ca domnul mile spunea sus si tare ca insula prima pe nu stiu ce target. Va astept reactia.
 • F F
  ce mai fuge antena de concurenta. prefera sa dea film azi decat insula iubirii sau chefi la cutite, ca sa aiba o sansa saptamana viitoare.
 • Iuli Iuli
  Motivul real: audiente slabe. Daca erau lideri (macar comercial) pe intervalul 20:30 - 22:30 la distanta de 2,5 rating fata de ProTV, sigur difuzau emisiunea de 2 ori.

  Oricum, de saptamana viitoare ProTV difuzeaza Las Fierbinti de luni pana joi, de la 20.30 timp de o ora urmand ca de la 21.30 sa fie film sau Euro2016

Trimite un comentariu

sus