Skip to main content

Matinalii de la Radio 21 își cer scuze în numele celor de la ZU pentru comentariile rasiste

 
Matinalii de la Radio 21 își cer scuze în numele celor de la ZU pentru comentariile rasiste

Bogdan Ciudoiu și Andrei Lăcătuș (aka Bogdan & Shurubel) de la Radio 21 au realizat un mesaj video pentru a-și cere scuze față de congolezi. Reacția celor doi matinali de la Radio 21 vine după ce, săptămâna trecută, Buzdugan și Morar au făcut remarci ofensatoare la adresa congolezilor, după mediul România - Congo. 

Publicitate

„Vrem să ne cerem scuze pentru comentariile rasiste făcute recent de niște colegi de-ai noștri din industria de radio”, au spus cei doi într-un mesaj video, în limba engleză. 

Reamintim câteva dintre "glumele" deplasate făcute de Buzdugan şi Morar în matinalul de la Radio ZU, din 26 mai:
 • „Noi îl avem pe Father Chicken, ei îl au pe Father Monkey.”
 • „Cei din Congo au venit cu 8.000 de maimuțe, au fost susținuți de 8.000 de maimuțe. Zicem de maimuțe pentru că pregătim ceva cu maimuțe la Radio ZU.”
 • „Galeria lui Congo se cheamă Coadă de maimuță. La intrările în stadionul unde s-a ținut meciul cică era o coadă de maimuțe, n-ai văzut așa ceva.”
 • „Care e diferența între antrenorul nostru și cel din Congo: Tata Puiu crede în Dumnezeu, antrenoul lui Congo crede în Cimpanzeu.”
 • „Au jucat cu gorilienii, practic. Să faci 1-1 cu gorilienii nu-i de ici, de colo. Ăia au mușchi, se ascund prin copaci…”
Fragmente din matinalul de la Radio ZU pot fi ascultate AICI.
Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

 • Are dreptate Mihai: Julia a scris ceva, dar nu am vazut nimic de la Brenciu. O suta treijde publicitari ii solicita lui Brenciu si lui Tataru sa se delimiteze de orice derapaj rasist!
 • Ba da ce papagal e romanu' ,in frunte *** care comenteaza p-aici: voi sunteti chiar ***. Cum sa sustii sau sa treci cu vederea asa comportament? Intr-o tara civilizata *** alea plecau de la zu a 2a zi. Da na, asa popor, asa tara. Eu zic sa va intoarceti in copac acu' cateva sute de mii de ani primatelor!
 • @Mircea, nu ma refeream ca e ar fi invidiosi pe glume. Ma refeream ca sunt invidiosi ca au audiente mici si cu acest pretext "Ne cerem scuze" credrau ca vor castiga ascultatori.
  http://www.paginademedia.ro/2016/05/audiente-radio-matinalul-rock-fm-cea-mai-mare-crestere-in-bucuresti-kiss-fm-pe-urban-cati-ascultatori-are-noul-digi-fm-dimineata

  P.s.: Daca glumele celor de la Zu nu ti se par amuzante, este parerea ta. Pentru altii sunt amuzante.
 • @Iuli: cum poti sa fii invidios pe doi asemenea oameni, care nu mai sunt amuzanti de ani buni. Daca chiar vrei sa gasesti un cuvant, poti sa incerci "frustrare", desi nu cred ca e potrivit in aceasta situatie. Dar cum sa nu fii frustrat, ca om care lucrezi in radio-TV, cand aia doi, cu tot prost-gustul lor, reusesc sa faca audienta?
 • Indiferent daca e pr sau nu,demersul lor e laudabil. Ma asteptam ca artistii difuzati la Zu sa ia atitudine,ca persoanele publice sa spuna ceva,nu doar doi baieti care fac audiente mici. A spus ceva Moise Guran, a spus mai multe Kamara, a scris fata aia care a castigat Vocea Romaniei-Julie Mayaya,dar nu l-am auzit pe Brenciu care canta cu ea. Nu am auzit nici scuze de la cineva de la Zu si deduc ca toti cei de acolo gandesc la fel. Rusinos!
 • ce se baga si astea în seama? Nu ascult Morar si Buzdugan, dar nici pacalicii astea 2 nu sunt mai breji. Au distrus radio 21. Nu au o treaba cu radioul.
 • Si eu imi cer scuze in numele celor doi puberi pentu audientele alea microscopice, facute in ciuda salariului de la Fundatia XXI, aia unde se strangeau cei mai mari pradatori ai Romaniei.
  PS. Petrisoare, vezi cu "Chitken" ala. Asa scrie si in articolul de ieri. Or fi aia doi agramati, dar nu cred ca ai vazut cum era scris pe foile lor din studio.
 • Trebuia sa se bage si astia in seama? Vai vai, ce nu fac ei pentru a fi vazuti cu ochi buni:)))) Keep calm, ascultatorii asculta Radio: 90% muzica, 10% DJ.

Trimite un comentariu