Skip to main content

O emisiune culturală de la TVR 2, oprită de la difuzare din cauza problemelor financiare ale televiziunii publice

 
Cezar Paul-Badescu
Cezar Paul-Badescu

c Anunţul a fost făcut chiar de către realizator, pe pagina sa de Facebook. „Mi s-a spus că singura soluţie ar fi găsirea unui sponsor - dar unde să găseşti aşa ceva”, a scris jurnalistul.

Publicitate

În locul emisiunii, pe post vor fi difuzate doar reluări, a mai menţionat el.

Mesajul lui Cezar Paul Bădescu:

Din cauza problemelor financiare ale TVR, producţia emisiunii ”Cartea cea de toate zilele” a fost sistată. De acum, se vor difuza numai reluări (cât se vor mai difuza şi ele). Mi s-a spus că singura soluţie ar fi găsirea unui sponsor - dar unde să găseşti aşa ceva? Se împlinesc aproape doi ani de când fac această emisiune şi m-am bucurat că pledoaria mea pentru lectură a fost apreciată de public şi a ajuns inclusiv la persoane care nu obişnuiesc să citească. Când eşti oprit pe stradă să ţi se spună ”dom’le, eu nu prea le am pe-ăstea cu cititul, dar cum se numeşte cartea aia pe care aţi prezentat-o?”, simţi că ai repurtat cu adevărat o victorie. Şi eşti răsplătit pentru munca ta.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • loredana grozescu loredana grozescu
  Ce mai stiti despre Adrian Bucur? Mai e in TVR? L-au dat afara? E doar la Ministerul Culturii? Cred ca daca mai era el in CA al TVR, emisiunea lui Cezar Paul Badescu era salvata. Adi Bucur e topit dupa cultura.
 • abdu rehab abdu rehab
  in curand, TOATE "emisiunile" la tvr vor fi oprite, cand se vor stinge toate luminile din lipsa de Bani.

  R.I.P tvr, Gone AND Forgotten.
 • Cristian Cristian
  Pacat... sau poate nu mai avem nevoie de cultura !!!!!!!!!!!!!!

Trimite un comentariu

sus