Skip to main content

O nouă televiziune intră în grila RCS&RDS - Da Vinci Learning

 
O nouă televiziune intră în grila RCS&RDS - Da Vinci Learning

RCS & RDS introduce începând de astăzi, 27 mai, un nou canal de televiziune în grila de televiziune Digi TV prin cablu analogic, digital şi satelit. Este vorba despre canalule ducaţional Da Vinci Learning.

Publicitate

Florin Nemeş, Marketing & PR Coordinator, RCS & RDS: „Ne bucurăm că am încheiat parteneriatul cu Da Vinci Media GmbH. Conţinutul de calitate al noului canal tematic acoperă preferinţele consumatorilor noştri de toate vârstele. Suntem constant preocupaţi de dezvoltarea grilei de programe pentru a oferi conţinut de cea mai înaltă calitate consumatorilor noştri.”

Tina Parazajda, Head of Marketing, Da Vinci Learning: „Da Vinci Learning este un canal de televiziune unic, care combină în structura lui, programele educative cu programele pentru copii şi nu în ultimul rând programele documentare. Este un profesor particular care “meditează” întreaga familie. Un profesor care în mod gratuit te învaţă totul de la fizică, la biologie, de la matematică la astrologie şi geografie. Este o televiziune care are ca scop să creeze întregii familii o atmosferă care să o apropie de ştiinţă, care să facă fiecare membru să mai înainteze un pas către cunoaştere, ştiinţă şi adevăr.” spune.

Emisiuni din grila postului:

Povestea vietii
Serialul animat Povestea vietii prezinta si explica intr-un mod distractiv si educativ modul in care functioneaza organismul uman.
Într-unul din episoade Da Vinci Learning explica Da Vinci Learning explică rolul digestiei. Inamicii corpului sunt nenumarati. Tot felul de virusi si bacterii pot provoca boli mai grave sau mai usoare, precum guturaiul. Pentru a se apara impotriva microbilor, corpul uman dispune de o „politie” formata din globule albe si anticorpi. Organismul nostru e agresat insa si de tot felul de otravuri: toxine, gaze, produse chimice, unele naturale, dar majoritatea, produse de om.

Ce si Cum
Serialul educativ „Ce şi cum” prezintă şi explică într-un mod distractiv cele mai diferite teme, printre care: istoria antică şi medievală, civilizaţie şi societate, lumea contemporană sau ştiinţă şi tehnică. Amfitrionii emisiunii sunt personajele animate Theo, Tess şi Quentin.
Spre exemplu, intr-un episod al serialului educativ "Ce şi cum", Da Vinci Learning explică cum şi de ce au fost inventaţi banii.

Futuris
Toate dispozitivele electronice pierd energie. In acest serial se esplică cum vor arăta aparatele electronice de mâine care nu mai pierd energie.

Omul contra naturii - Zăpada
Poate ştiinţa să controleze avalanşele? Care este cauza lor? Cum pot fi prevestite?

Artzooka
Arta e în tot şi toate şi merge mână în mână cu creativitatea şi cunoaşterea. Artzooka îi învaţă pe copii cum să deseneze şi să picteze.

Degete dibace, o emisiune ce stimulează creativitatea copiilor şi îi încurajează să-şi depăşească limitele.

Ciudăţeniile ştiinţei

Postul este distribuit în România de compania Alma Media, care a adus în ţara noastră şi canalul The Medical Channel.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Cata Cata
    Mie imi place la nebunie postul TV Da Vinci Learning!
  • xyz xyz
    Bagati bai canale HD, suntem in 2016, mai sunt persoane care au si televizoare HD, full HD sau chiar UHD. De un an nu ati mai introdus vreunul pe cablu digital si pe DTH de peste 1 an si jumatate..

    Sau daca nu in pachetul de baza, de ce nu faceti pachete extra? Cum au UPC si Telekom? Ceva de genul HBO Maxpack. Cine vrea bine, cine nu, iarasi bine.
  • mile mile
    iuli , te uiti la telenovele , insula iubirii va fi si in iunie plus alte emisiuni , nu se termina nimic , esti barbat sau femeie de iti plac atat telenovelele
  • F F
    @ mile : ma indoiesc ca e atat de simplu. antena nu le-ar fi furnizat niciodata datele ca Insula iubirii a debutat pe 3,3,2.
  • Iuli Iuli
    BAHAR o sa fie pe 1 pe National si Urban, iar pe 1/2 pe comercial din iunie, odata cu terminarea show-urilor TV.

    Acest serial o sa tina pana in toamna, in Turcia inca se filmeaza, poate Kanal D il intrerupe si il redifuzeaza in toamna (proasta alegere)
  • mile mile
    dar ei le primesc de la televiziuni , nu direct de la kantar
  • F F
    @ Gogu : vezi ca uneori Bahar e pe 2 pe comercial, inaintea Antenei. Kanal D isi scoate categoric banii.

    @ mile : nu are legatura cu protv sau antena. e clar ca te pui cu blondele nu a fost lidera pe vreun target, pentru ca altfel dadea comunicat antena. e vorba de paginademedia, care dadea constant niste audiente, mai ales la premiere.
  • Gogu Gogu
    @F: Cred ca turcii sunt cei mai fericiti cu bahar-ul lor, lider pe national. Au mai incasat trei carutze cu uruială, niste varza, cativa saci de cartofi si 100 de kile de seminte de floare si bostan, de la țăranii batrani, frumosi si liberi de pe target-ul lor preferat...
  • mile mile
    pro tv trebuie sa dea audiente si atunci se vor publica , ca ei le primesc
  • F F
    @ mile : nu vreau audiente din astea pe alese si am intrebat de ieri. Miercuri toata lumea a iesit castigata. Pe comercial Ferma lidera pe interval, Insula pe intervalul propiu, Bahar peste ambele pe national si urban.
  • mile mile
    f vrei audiente , miercuri antena 7,3 , pro tv 6,9 comercial
  • Iuli Iuli
    @F, audientele se dau doar la Romanii au talent si fotbal. Obisnuiti-va :) Nu o sa mai vedema sa ceva pe aici.. Doar stiri despre share-uri
  • F F
    nici la premiere nu mai dati audiente? aseara a fost premiera noului sezon Te pui cu blondele.
  • Iuli Iuli
    Ce televiziune iasa de au bagat alta?

Trimite un comentariu

sus