Skip to main content

Răzvan Ionescu revine la Adevărul. Consultant al lui Cristi Burci pentru o scurtă perioadă

 
Razvan Ionescu
Razvan Ionescu
Răzvan Ionescu reia colaborarea cu trustul Adevărul după trei ani de pauză. El revine în grup pe funcţia de consultant pe publishing al lui Cristian Burci, proprietarul trustului. Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, contractul este pe o perioadă scurtă, de doar o lună.
Publicitate
Din informaţiile Paginademedia.ro, Răzvan Ionescu va face, în luna de contract, o evaluare a situaţiei companiei de publishing.
Contactat de Paginademedia.ro, Răzvan Ionescu nu a comentat informaţia.
In perioada 2008-2010, Răzvan Ionescu a fost Directorul diviziei reviste şi internaţional (care includea operaţiunile din Ucraina). În vara lui 2010, a fost numit la conducerea Diviziei webAdevărul Holding, poziţie din care va părăsi trustul o lună mai târziu.

În iulie 2011, Răzvan Ionescu se întorcea la Adevărul Holding, pe poziţia de director editorial al grupului.
În februarie 2012, Ionescu pleca a doua oara din compania lui Dinu Patriciu.
Ultima dată, Ionescu a părăsit grupul de presă în anul 2013, când avea funcţia de publisher. El revenise în grup dupa ce Cristi Burci a preluat compania de la Dinu Patriciu. Pana la reintoarcerea la Adevarul, Razvan Ionescu se ocupase de proiectul editorial online Premium News, finantat de Burci, proiect pe baza caruia s-a relansat site-ul Adevarul.
Până la Adevărul Holding, Răzvan Ionescu a condus editorial titlurile TVmania, Jurnalul Naţional (unde a fost redactor şef al ziarului şi, apoi, director exe3cutiv la Compania Jurnalul),Evenimentul zilei şi, pentru o scurtă perioadă, Cotidianul.
Citeşte şi:

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus