Skip to main content

Răzvan Ionescu revine la Adevărul. Consultant al lui Cristi Burci pentru o scurtă perioadă

 
Răzvan Ionescu revine la Adevărul. Consultant al lui Cristi Burci pentru o scurtă perioadă
Razvan Ionescu
Răzvan Ionescu reia colaborarea cu trustul Adevărul după trei ani de pauză. El revine în grup pe funcția de consultant pe publishing al lui Cristian Burci, proprietarul trustului. Potrivit informațiilor Paginademedia.ro, contractul este pe o perioadă scurtă, de doar o lună.
Din informațiile Paginademedia.ro, Răzvan Ionescu va face, în luna de contract, o evaluare a situației companiei de publishing.
Contactat de Paginademedia.ro, Răzvan Ionescu nu a comentat informația.
In perioada 2008-2010, Răzvan Ionescu a fost Directorul diviziei reviste și internațional (care includea operațiunile din Ucraina). În vara lui 2010, a fost numit la conducerea Diviziei webAdevărul Holding, poziție din care va părăsi trustul o lună mai târziu.
În iulie 2011, Răzvan Ionescu se întorcea la Adevărul Holding, pe poziția de director editorial al grupului.
În februarie 2012, Ionescu pleca a doua oara din compania lui Dinu Patriciu.
Ultima dată, Ionescu a părăsit grupul de presă în anul 2013, când avea funcția de publisher. El revenise în grup dupa ce Cristi Burci a preluat compania de la Dinu Patriciu. Pana la reintoarcerea la Adevarul, Razvan Ionescu se ocupase de proiectul editorial online Premium News, finantat de Burci, proiect pe baza caruia s-a relansat site-ul Adevarul.
Până la Adevărul Holding, Răzvan Ionescu a condus editorial titlurile TVmaniaJurnalul Național (unde a fost redactor șef al ziarului și, apoi, director exe3cutiv la Compania Jurnalul),Evenimentul zilei și, pentru o scurtă perioadă, Cotidianul.
Citește și: 

 

Publicitate
Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Trimite un comentariu