Skip to main content

SIE, contracte prin negociere directă cu Agerpres şi Radioul Public

 
SIE, contracte prin negociere directă cu Agerpres şi Radioul Public

Serviciul de Informatii Externe a incheiat pe 29 aprilie doua contracte pentru furnizarea de servicii de presa din partea Agerpres si a Radioului Public, valoarea cumulata fara TVA a acestora fiind de 67.625 de lei (peste 15.000 de euro), potrivit informatiilor publicate in Sistemul Electronic de Achizitii Publice (SEAP).

Publicitate

Cele doua contracte au fost atribuite prin negociere fara anunt de participare, justificarea fiind faptul ca serviciile pot fi furnizate numai de acesti ofertanti, din motive legate de protejarea unor drepturi de exclusivitate.

In cazul contractului atribuit catre Societatea Romana de Radiodifuziune (SRR/Radioul Public), estimarea initiala a valorii contractului a fost de 30.000 lei fara TVA, iar valoarea totala finala a contractului atribuit a fost de 33.145 de lei fara TVA.

In cazul contractului atribuit catre Agentia Nationala de Presa Agerpres, estimarea initiala a valorii contractului a fost de 35.000 de lei fara TVA, fiind in final atribuit la valoarea de 34.480 de lei fara TVA.

Datele din SEAP nu precizeaza durata celor doua contracte de servicii.

Autor: Adrian Vasilache adrian.vasilachepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus