Skip to main content

Sonia Simionov, care a prezentat Am ceva să-ți spun la Antena 1, va avea emisiune nouă la Antena 3

 
Sonia Simionov, care a prezentat Am ceva să-ți spun la Antena 1, va avea emisiune nouă la Antena 3

Emisiune nouă la Antena 3. Din 7 mai , jurnalista Sonia Simionov, care în trecut a fost gazda emisiunii Am ceva să-ți spun la Antena 1, va prezenta "Forța de reacție", un program de retrospectivă, despre care Paginademedia.ro a scris în urmă cu două săptămâni. Emisiunea va fi difuzată în direct, în fiecare sâmbătă de la ora 17:00 la ora 18:00.

Sonia Simionov: „Aşa cum spune şi numele producţiei, în aceste emisiuni nu menajăm pe nimeni! Nu vorbim fără probe. Nu prezentăm supoziţii. Și, foarte important, aducem oamenii din poveste chiar în platou, în direct.”

Publicitate

"Forţa de reacţie" va analiza subiecte de actualitate care au trecut în viteza știrilor fără a fi pe deplin înțelese și, mai ales, fără a avea vreo rezolvare, anunță Antena 3, într-un comunicat.

CONTEXT. Sonia Simionov a prezentat în toamna anului trecut un format bazat pe emoție la Antena 1, cu rezultate modeste de audiență. Este vorba despre  Am ceva să-ţi spun, realizat după un format din Italia. Emisiunea nu s-a bucurat de succes în rândul telespectatorilor postului şi a fost scos după doar şase ediţii, fiind înlocuit cu filme, după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

Jurnalista Sonia Simionov s-a născut în Medgidia și, din anul 2011, este reporter de știri pentru Antena 1 și Antena 3, la secția Eveniment. A absolvit Facultatea de Administrație Publică din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative și a obținut masterul în Comunicare și Relații Publice, în cadrul aceleiași SNSPA.

 

 

 

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • De ce nu difuzeaza emisiunea "Am ceva sa-ti spun" pe Happy Channel? Oricum este mai ok, fata de emisiunea "Dreptul la fericire"
  • Chiar trebuia să ne aduceți aminte ce ați scris acum 2 săptămâni și jumătate?
    Ori asta a fost singura știre mai de Doamnă ajută pe care a ”emanat-o” PRul Antenelor de-o săptămână încoace...

Trimite un comentariu