Skip to main content

VIDEO. WWF ”dă natura mai tare” în 18 ţări europene, printr-o campanie gândită de ThinkDigital România

 
VIDEO. WWF ”dă natura mai tare” în 18 ţări europene, printr-o campanie gândită de ThinkDigital România

Think Digital România şi WWF au lansat campania „Dă natura mai tare”, prezentă în 18 ţări europene. Campania presupune lansarea aplicaţiei „Dă natura mai tare!”, unde cei interesaţi au posibilitatea de a compune o melodie cu sunete din natură. Aceasta va fi trimisă, alături de celelalte melodii, Ministrului de Mediu care reprezintă la Bruxelles fiecare ţară în parte.

Publicitate

Gabriela Bartic, director de creaţie şi strategie la ThinkDigital România:

”Nu e un task uşor, din postura de comunicator, să atingi spiritul civic şi să generezi emoţie online, în probleme de mediu, fără să ai o abordare negativă. Aceasta a fost una dintre provocarile campaniei: să facem oamenii să se implice, deşi transmitem un mesaj pozitiv. Suntem bucuroşi că WWF a ales o idee „Made in România” şi că avem şansa să lucrăm la o campanie frumoasă, care poate avea un impact pozitiv real şi palpabil”.

Ce îşi propune această campanie?

Campania are ca scop atragerea atenţiei asupra eventualelor modificări legislative care ar avea un impact negativ asupra mediului.

Scopurile campaniei:

  • -Directivele Natura 2000 să nu fie modificate
  • -Îmbunătăţirea implementării acestora, astfel încât presiunile asupra biodiversităţii să fie reduse
  • -Luarea de măsuri concrete pentru a proteja şi reface capitalul Natural
  • -Cetăţenii europeni să pună presiune pe mediul politic astfel încât vocea lor să nu mai fie ignorată

Despre Directiva Natura 2000

Reteaua Natura 2000 este instrumentul principal al Uniunii Europene pentru conservarea naturii. Este o retea de zone naturale sau semi-naturale, unde atat specii de plante si animale vulnerabile dar si habitate naturale trebuie protejate. Scopul retelei Natura 2000 este de a proteja biodiversitatea continentului european.

ThinkDigital România şi-a prezentat în luna ianuarie viziunea pentru această campanie, alături de alte 4 companii de digital media din Europa. Biroul din Bruxelles a World Wide Fund of Nature a dat însă câştig de cauză conceptului propus de echipa ThinkDigital România.

Aceasta este a doua colaborare între ThinkDigital România şi WWF România din 2016. Aplicaţia ”Iubeşte” a fost lansată pe 14 februarie, de Ziua Îndrăgostiţilor.

ThinkDigital este una dintre cele mai mari reţele de servicii media online din Europa de Est şi de Sud, cu birouri în Romania, Grecia, Cipru, Bulgaria, Ungaria, Albania si Emiratele Arabe Unite.

Spotul campaniei Dă natura mai tare

Autor: Daniel Puisor redactiapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Mihaela Mihaela
    Felicitari Thinkdigital! Se pare ca avem ceva genii in creatie. Foarte bine!

Trimite un comentariu

sus