Skip to main content

VIDEO. WWF ”dă natura mai tare” în 18 țări europene, printr-o campanie gândită de ThinkDigital România

 
VIDEO. WWF ”dă natura mai tare” în 18 țări europene, printr-o campanie gândită de ThinkDigital România

Think Digital România şi WWF au lansat campania „Dă natura mai tare”, prezentă în 18 ţări europene. Campania presupune lansarea aplicaţiei „Dă natura mai tare!”, unde cei interesaţi au posibilitatea de a compune o melodie cu sunete din natură. Aceasta va fi trimisă, alături de celelalte melodii, Ministrului de Mediu care reprezintă la Bruxelles fiecare ţară în parte.

Publicitate

Gabriela Bartic, director de creație şi strategie la ThinkDigital România:

”Nu e un task uşor, din postura de comunicator, să atingi spiritul civic și să generezi emoție online, în probleme de mediu, fără să ai o abordare negativă. Aceasta a fost una dintre provocarile campaniei: să facem oamenii să se implice, deși transmitem un mesaj pozitiv. Suntem bucuroși că WWF a ales o idee „Made in România” și că avem șansa să lucrăm la o campanie frumoasă, care poate avea un impact pozitiv real şi palpabil”.

Ce își propune această campanie?

Campania are ca scop atragerea atenției asupra eventualelor modificări legislative care ar avea un impact negativ asupra mediului.

Scopurile campaniei:

  • - Directivele Natura 2000 să nu fie modificate
  • - Îmbunătățirea implementării acestora, astfel încât presiunile asupra biodiversității să fie reduse
  • - Luarea de măsuri concrete pentru a proteja și reface capitalul Natural
  • - Cetățenii europeni să pună presiune pe mediul politic astfel încât vocea lor să nu mai fie ignorată

Despre Directiva Natura 2000

Reteaua Natura 2000 este instrumentul principal al Uniunii Europene pentru conservarea naturii. Este o retea de zone naturale sau semi-naturale, unde atat specii de plante si animale vulnerabile dar si habitate naturale trebuie protejate. Scopul retelei Natura 2000 este de a proteja biodiversitatea continentului european.

ThinkDigital România și-a prezentat în luna ianuarie viziunea pentru această campanie, alături de alte 4 companii de digital media din Europa. Biroul din Bruxelles a World Wide Fund of Nature a dat însă câştig de cauză conceptului propus de echipa ThinkDigital România.

Aceasta este a doua colaborare între ThinkDigital România și WWF România din 2016. Aplicația ”Iubește” a fost lansată pe 14 februarie, de Ziua Îndrăgostiților.

ThinkDigital este una dintre cele mai mari rețele de servicii media online din Europa de Est și de Sud, cu birouri în Romania, Grecia, Cipru, Bulgaria, Ungaria, Albania si Emiratele Arabe Unite.

Spotul campaniei Dă natura mai tare

 

Autor: Daniel Puisor redactiapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu