Skip to main content

Ziarele de satiră, aceeaşi idee în cazul Condrea. Kamikaze: Un fleac, l-au diluat! Caţavencii: Cine i-a diluat zilele

 
Ziarele de satiră, aceeaşi idee în cazul Condrea. Kamikaze: Un fleac, l-au diluat! Caţavencii: Cine i-a diluat zilele

Ziarele de satiră au astăzi coperţi asemănătoare. Atât Kamikaze, cât şi Caţavencii, deschid ediţia cu cazul morţii lui Dan Condrea, patronul Hexi Pharma. Variantele de titlu sunt aproape identice.

Publicitate

"Un fleac, l-au diluat!", titrează săptămânalul Kamikaze. La rândul său, Caţavencii se întreabă: "Cine i-a diluat zilele?"

Patru "Neo" (personajul din Matrix) duc un sicriu cu maşina distrusă în care şi-a pierdut viaţa Dan Condrea:

Un Neo:"Băieţi, scuzaţi-mă că lăcrimez, de fiecare dată plâng ca un copil la îngroparea unui dosar"

Alt Neo: "Ce facem cu el şefu'? Îl ducem lângă Marta, lângă Erbaşu? Sau îl mai ţinem o săptămână, două, la noi în beci, poate scoatem de la el şi restul de bani?".

Legenda bulei din Caţavencii:

"Înmormântare spectaculoasă a luptei anti-corupţie, în care cadavrul are doar 3% Condrea, iar restul Opel Astra şi conspiraţie".

Paginademedia.ro prezintă, în continuare, titlurile şi principalele subiecte ale celorlalte ziare apărute astăzi.

Adevărul: "Omul care a denunţat corupţia din sistemul informatic al Sănătăţii". Controversatul sistem informatic integrat al Casei de Asigurări de Sănătate, menit să pună în ordine sistemul de sănătate şi să oprească fraudele, a fost el însuşi o fraudă girată de şefii Sănătăţii. Cristian Cloţ, preşedintele sindicatului de Casa de Asigurări de Sănătate a Municipiului Bucureşti şi fost coordonator IT la CASMB până în ianuarie 2011, este cel care demască de ani întregi corupţia din jurul acestui contract de informatizare extrem de păgubos pentru statul român.

Evenimentul zilei: "Ipoteză-bombă lansată de un expert în aviaţie: Controlul asupra maşinii lui Condrea putea fi preluat de la distanţă". EVZ vorbeşte despre "ciudăţeniile din ancheta privind moartea patronului Hexi Pharma".

România Liberă: "Al doilea om în stat urmărit penal". Călin Tăriceanu, preşedintele Senatului, este investigat pentru mărturie mincinoasă sub jurământ şi favorizarea făptuitorilor în dosarul restituirilor unor terenuri din Pădurea Snagov şi din Ferma Băneasa.

Jurnalul Naţional: "Curăţenia ucigaşă din spitale, afacere bolnavă". Mai multe victime ale incediului din Colectiv au murit din cauza infecţiilor intraspitaliceşti la Spitalul de Arşi sau la cel Universitate. În ambele unităţi, igienizarea este asigurată de aceeaşi firmă, Universal Med Cleaning.

Gazeta Sporturilor: "Şumudică a fost surprins ieri de GSP în timp ce paria. Dependent!". Tehnicianul campioanei a mizat la live pe o victorie a lui Murray împotriva lui Stepanek.

Libertatea: "Uliana Ochinciuc a vrut ca trupul zdrobit al lui Dan Condrea să nu fie expus public. Înmormântat în sicriu închis"

Click!: "La 48 de ani, actriţa retrăieşte anii de liceu. Cătălina Mustaţă s-a măritat cu profu ei de fizică". Cătălina Mustaţă s-a recăsătorit, în martie 2016, departe de România, în Texas.

Rubrica Presa de azi este realizată cu susţinerea companiei de monitorizare Media Image.

Primele pagini ale ziarelor, în secţiunea Presa de azi (click foto):

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus