Skip to main content

Under my umbrella. Ponta întreabă, românii comentează: Cine-i ține umbrela lui Iohannis, Obama și Merkel?

 
Under my umbrella. Ponta întreabă, românii comentează: Cine-i ține umbrela lui Iohannis, Obama și Merkel?

Cine le ține umbrela marilor lideri când plouă? Obama își ține singur umbrela, la fel Angela Merkel a observat Victor Ponta. Nu și președintele Klaus Iohannis.

Publicitate

Comparaţia făcută de Victor Ponta între felul în care Iohannis îşi foloseşte gărzile de corp atunci când plouă şi gestul simplu al lui Obama şi Merkel de a-şi ţine singuri umbrelele i-a adus fostului premier o ploaie de comentarii pe Facebook.

"Vedeți vreo diferență între aceste persoane și umbrelele lor!? Este o diferență, dar e normală - Dl. Iohannis este stăpân de iobagi (sau guvernator de colonie de "babuini" cum ar zice Dl. Cristoiu), iar ceilalți sunt simpli cetățeni aflați în serviciul public! Ghinionul nostru!", este mesajul lui Ponta care a atras peste 640 de comentarii pe Facebook, potrivit unei monitorizări Facebrands pentru Paginademedia.ro

Mulţi internauţi au ţinut să-i reamintească fostului premierde plimbarea cu barca trasă de pompieri prin localitatea inundată Beiu, din judeţul Teleorman, în aprilie 2014. 

Topul postărilor de pe Facebook din categoria politic cu cele mai multe comentarii, realizat de Facebrands pentru Paginademedia.ro:

1. Pagina oficiala Victor Ponta - 645 comentarii;

2. Pagina oficiala Nicusor Dan  - 201 comentarii;

3. Pagina oficiala Traian Basescu  - 207 comentarii;

4. Pagina oficiala Bogdan Diaconu  - 142 comentarii;

5. Pagina oficiala Valentin Vrabie – 130 comentarii.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

  • Nu ne pasa de prostiile de la facebrands. Dati naiba audientele lunare, lasati-ne cu stirile de 2 lei, daca va doriti sa aveti in continuare trafic.

Trimite un comentariu