Skip to main content

Ed Stafford revine pe Discovery Channel cu sezonul doi din emisiunea Supravietuire extremă

 
Ed Stafford revine pe Discovery Channel cu sezonul doi din emisiunea Supravietuire extremă

Aventurierul şi expertul în tehnici de supravieţuire Ed Stafford revine pe Discovery Channel. Cel de-al doilea sezon al emisiunii Supravieţuire extremă cu Ed Stafford debutează duminică, pe 19 iunie, de la ora 21.00. 

"În noul sezon, Ed Stafford porneşte singur în noi misiuni, fără niciun fel de ajutor, în câteva dintre cele mai ostile medii de pe glob. De fiecare dată, are asupra lui doar un telefon pentru situații de urgență, o trusă medicală de prim-ajutor și camera cu care își filmează aventurile. Filmat în cele mai izolate locuri de pe Pământ, de la nisipurile aride și stâncoase din Deșertul Gobi (Mongolia), până în junglele tropicale din Guatemala și întinderile de tufișuri mărunte din Namibia, Ed își propune nu doar să supraviețuiască în fiecare dintre aceste locuri, ci și să ducă o viață fără griji", potrivit reprezentanţilor Discovery Channel.

Publicitate

În emisiunile precedente, Ed Stafford a parcurs integral pe jos lungimea fluviului Amazon, într-o călătorie de 860 de zile și a petrecut singur 60 de zile pe o insulă pustie, având la el doar camera de filmat.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Trimite un comentariu