Skip to main content

Emma Zeicescu îşi transformă blogul într-un site pentru femei şi parenting

 
Emma Zeicescu îşi transformă blogul într-un site pentru femei şi parenting

TRANFORMARE. Blogul jurnalistei Emma Zeicescu se transformă într-un site pentru femei. Va rămâne la aceeaşi adresă - emmazeicescu.ro - dar va avea titlul "Perfect Imperfect.

Publicitate

Până acum blog personal, emmazeicescu.ro va fi un site dedicat femeilor, dar şi tuturor celor pasionaţi de călătorii, fotografie şi smart parenting.

Noul site, cu titlul Perfect Imperfect - va putea fi accesat începând cu 1 iulie, ora 09:21. Momentul precis al lansării noului site nu este deloc întâmplător, ci are legătură directă cu data şi ora naşterii fiului Emmei Zeicescu, Rafael Idris.

Emma Zeicescu:

„Mi-am dorit o aniversare specială, pentru care am muncit enorm de mult. Îmi doresc din tot sulfetul ca cititorii mei să descopere noul chip al blogului meu, pe care sper să-l duc la un alt nivel. Va fi un site cu aceeaşi notă personală, fiindcă eu însumi voi continua, zilnic, să scriu pe emmazeicescu.ro. Şi îi asigur pe toţi cei care mi-au fost alături în ultimele 12 luni şi cărora le sunt, cu onestitate, recunoscătoare, că noul site va fi la fel de sincer, la fel de pasionat, la fel de... perfect imperfect!

„Perfect Imperfect” by Emma Zeicescu este un site dedicat, în primul rând, femeii pentru care frumuseţea e un fel de a fi şi care arată acest lucru, prin fashion, prin relaţiile ei, chiar şi prin sănătatea ei. În plus, toţi cititorii mei, pasionaţi de fotografie primesc zilnic o porţie de fotografie, via fotograv.ro, în timp ce noi toţi vom călători virtual în cele mai cool destinaţii turistice!

În rubrica "Omul Perfect Imperfect" by Emma Zeicescu, primul interviu îl are ca invitat pe Dan Bittman.

De la 1 iulie 2015, când a fost lansat şi până în prezent, blogul emmazeicescu.ro a fost accesat de aproximativ 500.000 de utilizatori unici.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • david david
    Decenta noua versiune a siteului. Dar se incarca destul de greu. Poate rezolvi problema Ema.
  • MariusONC MariusONC
    Eu pe fata asta n-o pot privi mai mult de 5 secunde. Pur și simplu ți se scorojesc creierii. O prefer pe Denise Rifai, acolo e program de desene animate și divertisment de Las Fierbinți.

Trimite un comentariu

sus