Skip to main content

FOTO. Paul Ipate, câștigătorul marelui premiu la Ferma vedetelor

 
FOTO. Paul Ipate, câștigătorul marelui premiu la Ferma vedetelor

Paul Ipate a fost numit Fermierul anului, marele câștigător al celui de-al doilea sezon Ferma vedetelor. Lupta în finală s-a dat între Paul Ipate și Vasile Calofir. 

Publicitate

În seara duelului au participat toți cei 16 fermieri care au pornit în urmă cu trei luni în acest reality-show: Anda Ghiță, Saveta Bogdan, Mircea N. Stoian, AMI, Lili Sandu, Viorel Sipoș, Benny Adegbuyi, Maria Constantin, Marcel Toader, Sorana Darclée, Paul Ipate, Octavian Strunilă, Roxana Nemeș, Denis Ștefan, Vasile Calofir și Elena Lasconi.

13 dintre fermieri au avut o ultimă sarcină, aceea de a vota concurentul pe care și-l doreau direct în finală. Lupta dintre Paul, Maria și Vasile a fost destul de strânsă, primii doi find mereu umăr la umăr în privința voturilor primite. Paul a fost cel care a fost trimis direct în finală, cu 6 voturi. 

Semifinala i-a pus față-n față pe Maria și Vasile, cu probe care necesitau îndemnânare și rapiditate. Prima probă, ridică vela, i-a provocat pe cei doi să descurce o funie înnodată și să ridice vela legată. În doar câteva minute, Vasile a reușit să ridice primul vela Fermei vedetelor și să câștige prima probă.

Semifinala a continuat cu proba cheia potrivită. Cei doi concurenți au avut la dispoziție câte un acvariu plin cu alge, în care se regăseau mai multe chei. Dintre acestea, doar trei se potriveau lacătelor care blocau tot atâtea bariere. Primul concurent care a identificat cheile și a doborât obstacolele spre marea finală a fost Vasile care a reușit să dechidă primul cele trei bariere, Maria reușind să deschidă doar două.

Duelul final s-a dat între Paul Ipate și Vasile Calofir. Prima înfruntare a celor doi i-a reunit în proba labirintului. Paul și Vasile au fost legați la ochi și la urechi și au fost nevoiți să identifice căile de acces spre centrul labirintului. Deși s-a întors de câteva ori din drum și având un dezavantaj în comparație cu Vasile, Paul a reușit să ajungă primul în centrul labirintului.

Marea finală a continuat cu o probă de rezistență fizică, dar și de tactică: roata trofeului. În arena duelului se aflau 8 cilindri cu apă, în care se aflau cheile de la tot atâtea cufere. Pentru a lua cheile, Paul și Vasile au fost nevoiți să umple cilindrii cu apă luată și transportată cu un furtun, folosindu-se doar de gură și de mâini. Vasile a reușit să găsească cheia potrivită care deschidea cufărul în care se afla marele trofeu.

Seara marii finale Ferma vedetelor s-a încheiat cu proba decisivă. Paul și Vasile au fost provocați să stea într-un echilibru perfect, într-un singur picior, ținând în fiecare mână o lingură cu un ou. Concentrarea a fost atuul cheie al lui Paul, reușind să câștige proba și marele titlu de Fermierul anului. Vasile a rezistat nu mai puțin de 9 minute și 59 de secunde în echilibru perfect! „Nu știu dacă sunt bucuros că am câștigat marele premiu sau că am dus călătoria asta la bun sfârșit. A fost mai mult ca o călătorie spirituală și mă simt complet acum, la finalul acesteia”, a declarat Paul, Fermierul anului 2016.  

Din cei 50.000 de euro câștigați, Paul Ipate va dona 25.000 de euro către Hospice – Casa Speranței.

GALERIE FOTO. Finala Ferma Vedetelor 2016

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu