Skip to main content

ICEEfest 2016. Eurosport intră pe piaţa digitală mondială cu conceptul de „Ligital”

 
Sursa foto: ICEEfest
Sursa foto: ICEEfest

Liniar + Digital = Ligital. Eurosport şi-a prezentat noul concept de Ligital, menit să îmbine modul tradiţional de a transmite conţinut, cu cel digital. Anunţul a fost făcut la ediţia din acest an a Interactive Central and Eastern Europe Festival – ICEEfest, desfăşurat la Bucureşti.

Publicitate

„Consumul de digital este din ce in ce mai mare, drept urmare noi dăm publicului ocazia de a experimenta posibilităţi multiple. Vrem sa creăm un ecosistem în care cel ce intră pe platformă să aibă la dispoziţie orice material disponibil în timp real, şi să poată să-l acceseze după dorinţa lui”, a explicat Arnaud Simon, vicepreşedinte Content & Production la Eurosport.

Arnaud Simon,despre Ligital:

„E dificil, însă trebuie sa fim acolo unde sunt oamenii. Consumul de digital este din ce in ce mai mare, drept urmare noi dăm publicului ocazia de a experimenta posibilităţi multiple. Vrem sa creăm un ecosistem în care cel ce intră pe platformă să aibă la dispoziţie orice material disponibil în timp real, şi să poată să-l acceseze după dorinţa lui”

Acoperire extinsă – abonaţii vor avea la dispoziţie un număr mare de evenimente concomitent, în timp real. „Dacă e să dau doar competiţiile de tenis drept exemplu, odată cu implementarea acestui nou concept, abonaţii vor avea acces la meciuri disputate în peste 60 de arene din toată lumea.”, a explicat Arnaud Simon

O mai mare profunzime – „Va face o serie de schimbări în ceea ce priveşte modul în care vor fi filmate evenimentele sportive, pentru o experienţă vizuală mult mai interesantă.”

Gigantul media îşi propune o abordare mai spectaculoasă a temelor dezbătute în cadrul talk-show-urilor sportive.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • T@V T@V
    Ligitalul mielului... Ei nu sunt in stare de 3 ani de cand au drepturile de televizare al celui mai urmarit campionat de fotbal din lume (Premiere League) sa il transmita in HD in Romania, si vin aici sa ne vorbeasca despre S.F.-uri ce vor fi implementate pe plaiuri mioritice peste 10 ani. Sa ne lase cu povestile lor de adormit copiii. Sa vanda gogosi in alta parte. Rusine EUROSPORT!

Trimite un comentariu

sus