Skip to main content

Mai multe producţii, la liber pe HBO Go. True Detective, The Wire, printre serialele disponibile

 
Mai multe producţii, la liber pe HBO Go. True Detective, The Wire, printre serialele disponibile

Mai multe producţii originale HBO vor putea fi urmărite gratuit timp de o lună prin intermediul platformei de video streaming a televiziunii americane.

Publicitate

Astfel, HBO Go va oferi utilizatorilor de internet acces gratuit, fără abonament, timp de o lună, la primul sezon din True Detective/ Detectivii din Lousiana, primul sezon din The Wire/Cartelul crimelor şi primul episod din noua producţie originală HBO, miniseria The night Of/ În acea noapte.

Despre miniseria The night Of/ În acea noapte

Miniseria HBO În acea noapte, formată din opt părţi, creată de Steven Zaillian (Lista lui Schindler, Gangster American) şi Richard Price (Culoarea banilor, Cartelul crimelor), va avea premiera la HBO luni, 11 iulie. În fiecare luni, la aceeaşi oră, va fi difuzat câte un nou episod de câte o oră.

Studentul pakistanez-american Nasir “Naz” Khan, care locuieşte cu părinţii lui în Queens, NY, ia taxiul tatălui său ca să meargă la o petrecere în Manhattan. Însă ce începe ca o noapte perfectă pentru Naz devine un coşmar când este arestat pentru crimă.

În rolurile principale apar John Turturro (“Gigolo de ocazie”, “Marea hoinăreală”) şi Riz Ahmed (“Prădător de noapte”). În acea noapte este regizat de Zaillian (şapte episoade) şi James Marsh (un episod).

Producători executivi sunt Steven Zaillian, Richard Price, Jane Tranter, James Gandolfini şi Peter Moffat; co-producători executivi sunt Garrett Basch, Nancy Sanders şi Mark Armstrong.

Proiectul prezintă detaliile unui caz complex de crimă din New York cu nuanţe culturale şi politice. Povestea analizează ancheta poliţiei, procedurile legale şi sistemul de justiţie.

Serialul-dramă True Detective / Detectivii din Louisiana se centrează pe povestea a doi detectivi, interpretaţi de Matthew McConaughey şi Woody Harrelson, ale căror vieţi se împletesc în timpul unei anchete de urmărire a unui ucigaş, care începe cu investigarea unei crime bizare din 1995 până la redeschiderea cazului în 2012.

Serialul The Wire / Cartelul crimelor prezintă un univers pe cât de şocant, pe atât de realist, în care limitele dintre bine şi rău sunt încălcate cu fiecare ocazie. Realizând cronica afacerilor de familie cu droguri pe parcursul a mai multor generaţii şi ilustrând eforturile poliţiei din Baltimore de a-i prinde, serialul încearcă să facă o paralelă între aceste organizaţii şi bărbaţii şi femeile din fiecare tabără a luptei.
În primul sezon, acţiunea se concentrează pe eforturile poliţiei, adesea inutile, de a se infiltra în arena drogurilor din partea de vest a oraşului Baltimore, condusă de Avon Barksdale şi de mâna sa dreaptă, Stringer Bell.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus