Skip to main content

Mesajul Gabrielei Firea după jurământul de învestitură ca primar general al Capitalei, comentat intens

 
Mesajul Gabrielei Firea după jurământul de învestitură ca primar general al Capitalei, comentat intens
Foto: Facebook

Mesajul Gabrielei Vrânceanu Firea după jurământul de învestitură în funcția de primar general al Capitalei a fost comentat intens pe Facebook. 

Textul scris de noul edil al Bucureștiului a fost cea mai comentată postare din categoria politic, din acest weekend. Peste 840 de internauți i-au dat o replică Gabrielei Vrânceanu Firea, potrivit unei monitorizări Facebrands pentru Paginademedia.ro. 

Publicitate

Mesajul noului primar, pe pagina sa de Facebook:

"Am depus jurământul de învestitură în funcția de Primar General. Pentru mulți ar putea părea o simplă formalitate. Pentru mine a fost un moment deosebit, pentru că a consfințit o relație profundă de încredere și respect între mine și bucureșteni. A fost momentul care marchează trecerea de la promisiuni la fapte, de la vorbe la rezultate. Până acum am promis că voi lupta pentru a schimba în bine viața de zi cu zi a bucureștenilor și că voi transforma acest oraș într-o capitală cu adevărat europeană. De acum încolo urmează să fac ceea ce am promis. Gata cu vorbele! Să trecem la fapte! Vă mulțumesc pentru încrederea pe care mi-ați acordat-o! Vă mulțumesc pentru că mi-ați dat posibilitatea de a demonstra că se poate trăi mai bine în București!"

Topul postărilor de pe Facebook din categoria politic cu cele mai multe comentarii, realizat de Facebrands pentru Paginademedia.ro:

1. Pagina oficiala Gabriela Firea 

- 864 comentarii;

2. Pagina oficiala Klaus Iohannis784 comentarii la următorul mesaj al șefului statului:

"România va gestiona fără probleme majore impactul ieşirii Marii Britanii din Uniunea Europeană. Aceasta este concluzia consultărilor pe care le-am convocat astăzi, la Palatul Cotroceni. Prim-ministrul şi Guvernatorul BNR m-au asigurat că nu există motive serioase de îngrijorare. Atât economia, cât şi moneda națională vor trece cu bine de această criză, numită Brexit. Părăsirea Uniunii de către britanici este un proces de durată, care presupune negocieri intense. Vă asigur că vom avea grijă să protejăm drepturile şi interesele românilor noștri care trăiesc și lucrează în Marea Britanie. România rămâne atașată proiectului european." 

3. Pagina oficiala Traian Basescu592 de comentarii la următorul mesaj cu privire la Brexit:

"Ce ai făcut, David Cameron ?
Nu am crezut că este posibil. Marea Britanie părăseşte UE.
Jocul politic intern al politicienilor britanici a dus la organizarea unui referendum în care 46 milioane oameni au fost chemaţi să dea un vot într-o chestiune extrem de complicată, pe care foarte puţini dintre votanţii britanici au înţeles-o. Marea majoritate a votat în deplină necunoştinţă de cauză asupra mecanismelor şi consecinţelor părăsirii UE.
Procesul ieşirii Marii Britanii din Uniunea Europeană va fi unul dificil, care va dura cel puţin doi ani.Oare cât de "unit" va mai rămâne şi Regatul Unit ?
Este momentul solidarităţii depline pentru cei 27 rămaşi."

4. Pagina oficiala Victor Ponta556 de comentarii la următorul mesaj:

"Este cel mai greu moment din istoria UE. Acum e nevoie mai mult ca oricând de câțiva lideri politici puternici și cu viziune care să repare ce s-a stricat (nu doar prin votul de ieri, ci în mulți ani). Ce păcat că România exact acum are la conducere cei mai inepți și incapabili lideri din ultimii 25 de ani!
Sunt convins că britanicii nu sunt anti-europeni. Au votat așa cum votează și francezii pentru Marine LePen sau americanii pentru Trump. De fapt împotriva Establishment-ului, împotriva unui Sistem arogant și atotputernic care îi ignoră și sfidează prea des! Dacă înțelegem asta putem îndrepta răul, dacă nu va fi din ce în ce mai rău!
PS - și da, mare diferență - la ei se respectă rezultatul unui referendum, nu ca la noi în 2012 când liderii UE au ignorat voința populară. Totul se plătește însă!"

5. Pagina oficiala Klaus Iohannis478 de comentarii la următorul mesaj:

"I-am invitat astăzi, la Palatul Cotroceni, începând cu ora 11:00, pe Prim-ministrul Dacian Cioloș, pe Guvernatorul BNR, Mugur Isărescu, și pe liderii partidelor parlamentare, pentru consultări pe tema rezultatelor referendumului din Regatul Unit al Marii Britanii."

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Trimite un comentariu