Skip to main content

Moise Guran: Electoratul mai în vârstă e otrăvit la creier cu mesajul tehnocrat = diavolul

 
Moise Guran: Electoratul mai în vârstă e otrăvit la creier cu mesajul tehnocrat = diavolul

„De câteva luni de zile pensionarii din România sunt atacaţi la creier prin asocierea excesivă a cuvântului tehnocrat cu tot ce poate însemna context negativ”, remarcă jurnalistul Moise Guran, într-o analiză pe blogul său, despre tehnicile de „otrăvire” a electoratului.

Publicitate

Pensionarii, publicul preponderent al televiziunilor de ştiri, sunt zilnic bombardaţi cu „burtiere mari, burtiere groase, băgate toată ziua în heavy rotation pe posturile lor preferate”, burtiere care vor să-i convingă că tehnocrat este „însuşi diavolul”.

„Evident, totul are logică şi sens pentru un om cu o educaţie cât de cât, iar această manipulare grosieră se desfăşoară doar pe tv, nu şi pe internet”, explică Moise Guran, care remarcă faptul că această campanie „demonizare” a început imediat după Colectiv.

„Electoratul mai în vârstă, ce face cam 70-80% din publicul televiziunilor de casă ale PSD e otrăvit la creier cu mesajul tehnocrat = diavolul”, mai precizează Guran.

„Ne mai mirăm că după alegerile de duminica asta PSD şi sateliţii săi vor avea cel puţin 70% din administraţiile locale din România? Că statistic, după aceste alegeri, se va putea demonstra că în toamnă ei vor obţine fluierând majoritatea absolută în parlament? Că vor folosi aceste rezultate pentru a-şi legitima doborârea, probabil imediat, a guvernului dracilor de tehnocraţi dar şi pentru a-şi dezincrimina în Parlament infracţiunile de care au fost acuzaţi, trimişi în judecată sau chiar condamnaţi definitiv?”, se întreabă realizatorul Biziday.

Textul integral de pe blogul lui Moise Guran, AICI

FOTO. Antena 3 şi România TV despre „tehnocraţi”

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • take take
    PSD au câștigat mult în alegerile locale datorită a două televiziuni : Antena 3 și România TV , care mint întruna cât îi ziua de lungă cu lozinci care ,,spurcă,, : tehnocrații , președintele țării , DNA , etc , oricine în afară de PSD . Nu spun nimic că guvernul PSD Ponta din cauza scandalului ,,Colectiv,, și alte excrocherii , au fost aruncați la gunoi de populația care au ieșit în stradă . Chiar nu există în România ,,bărbații de bărbați,, să oprească aceste două televiziuni să mai infecteze pe acea parte din populație cu mintea subțire ?
  • Mm Mm
    Daca tehnocratii ar fi facut ceva nu as fi zis nimic, insa in 6 luni au facut numai tampenii. Si da, nu au ce sa caute acolo niste oameni care nu raspund pentru ce fac in fata oamenilor, e o prostie, nu are nici macar legatura cu democratia. Iar televiziunile au dat conotatie negativa cuvantului "tehnocrat" asa cum tu dai zilnic cuvantului "pesedist", deci fiecare cu manipularea lui.
  • Moise Salam Moise Salam
    Am azuit ca tehnocratii sunt cei mai buni. In Elvetia, Franta, Anglia, SUA, numai tehnocrati conduc.
  • adi adi
    pensionar , total de acord cu ce spune Guran. si cotra tv romania ,adica OTV 2
  • Adi Adi
    Gauran asta debitează numai enormități. Saracu' de el. E disperat ca o sa câștige PSD-ul si, in sfârșit, țara va fi guvernata cum trebuie, spre binele cetățenilor corecți si cinstiti. Nu ți-e rusine gaurane?
  • Vasile Vasile
    Articolul asta e despre ce? Despre cum Guran face exact aceleasi lucruri ca televiziunie pe care le acuza?

Trimite un comentariu

sus