Skip to main content

NUMIRE. Unul din cei mai vechi oameni din grupul Mediafax, la conducerea editorială a agenţiei

 
NUMIRE. Unul din cei mai vechi oameni din grupul Mediafax, la conducerea editorială a agenţiei

Numire la vârful agenţiei Mediafax. Dorin Oancea, redactor-şef Business Magazin şi unul dintre cei mai vechi angajaţi ai grupului fondat de Adrian Sârbu, a fost numit ieri la conducerea editorială a agenţiei de presă Mediafax, ca director editorial.

Publicitate

Dorin Oancea va asigura coordonarea editorială a agenţiei de ştiri Mediafax şi a produselor editate de aceasta, alături de Indira Crasnea, redactor-şef.

Oancea, până la numire redactor-şef al publicaţiei economice Business Magazin, are o experienţă de peste 20 de ani în grupul Mediafax.

Carte de vizită Dorin Oancea:

  • A venit la agenţia de ştiri Mediafax în aprilie 1995, la departamentul economic. Anterior a lucrat la Tineretul liber.
  • A lucrat la Mediafax până în anul 2001, când a trecut la cotidianul Ziarul Financiar, parte a aceluiaşi grup media.
  • Din octombrie 2004, a intrat în redacţia publicaţiei economice Business Magazin, pe care a coordonat-o din poziţia de redactor-şef din 2010.
Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Cristian Cristian
    D-l Oancea , un om cu mintea deschisa, felicitari si mult succes in noua pozitie.
    Editorialele din Business Magazin ne lipsesc foarte mult. Economia cu politica si cu ARTA fac o casa foarte buna si sper sa va gasiti un pic de timp si un mic spatiu pe unde sa le mai strucurati marelui public.
  • naivu naivu
    Dorin este unul dintre cei mai buni și corecți ziariști din presa românească. comparațiile de nume asemănătoare sunt de-a dreptul stupide

Trimite un comentariu

sus