Skip to main content

Pro TV va porni caravana MasterChef la începutul lunii iulie. Programul preselecţiilor

 
Pro TV va porni caravana MasterChef la începutul lunii iulie. Programul preselecţiilor

La începutul lunii viitoare, Pro TV va porni caravana în cadrul căreia vor fi aleşi concurenţii celui de-al şaptelea sezon al show-ului culinar.

Publicitate

"Toţi cei care au abilităţi culinare, îndemânarea de a pregăti un preparat spectaculos sau cei pentru care bucătăria nu mai are secrete, sunt aşteptaţi la preselecţiile MasterChef. Pentru a participa la preselecţii concurenţii trebuie să se înscrie pe site-ul masterchef.protv.ro", potrivit reprezentanţilor Pro TV.

Caravana MasterChef va opri în patru oraşe: Iaşi, Cluj, Timişoara şi Bucureşti. Programul preselecţiilor, în articol.

În urmă cu o săptămână, Răzvan Fodor a anunţat printr-o transmisiune live pe Facebook că filmările pentru noul sezon MasterChef vor începe în septembrie şi vor dura, ca de obicei, aproximativ două luni, după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

Chiar dacă filmările încep în toamnă nu este încă sigur dacă MasterChef va figura în grila de toamnă a Pro TV. Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, departamentul de programe al Pro TV ia în calcul mai multe variante.

Într-una dintre posibilităţi MasterChef ar urma să fie difuzat o dată pe săptămână (pentru ca în cealaltă zi să fie difuzat Supravieţuitorul). Într-o altă variantă, show-ul culinar ar urma să lipsească în toamnă din grila Pro TV şi să fie difuzat la primăvară.

O altă incertitudine ţine de componenţa juriului, care ar putea să sufere modificări. Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, Pro TV a organizat şi preselecţii pentru o posibilă înlocuire a lui Adrian Hădean însă nu a fost luată o decizie în acest sens.

Sezonul trecut concurenţii de la MasterChef au fost jurizaţi de Patrizia Paglieri, Adrian Hadean şi Florin Scripca (chef Foa)

Calendarul caravanei MasterChef

  • Iaşi, sâmbătă, 2 iulie, începând cu ora 09:00, la Hotel Unirea.
  • Cluj, pe 9 iulie, la hotel Golden Tulip Ana Dome.
  • Timişoara şi împrejurimi, caravana MasterChef se opreşte la Hotel Continental, pe data de 16 iulie.
  • Bucureşti, pe 29 şi 30 iulie, la Hotel Ibis Gara de Nord.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Allex Allex
    Iuli, Ferma Vedetelor nu cred ca va mai avea un al treilea sezon!
  • Allex Allex
    Filmarile vor avea loc intr-un nou decor, la Bucharest Film Studios( Buftea) ! Acum se construieste platoul! Nu stiu daca si vocile se intorc la Buftea. Dar Protv va anunta in curand.
  • Iuli Iuli
    Deci in grila de primavara o sa faca parte si Masterchef alaturi de Romanii au talent, Ferma Vedetelor si Las Fierbinti +filmul Pro

Trimite un comentariu

sus