Skip to main content

VIDEO. Cum a schimbat cuplul Smiley - Bartoş formatul Got Talent: "După noi, s-a întâmplat în toate ţările"

 
VIDEO. Prestaţia Cuplul Smiley - Pavel Bartoş a schimbat formatul Got Talent în toate ţările. "Ne-au chemat la Londra cei de la Freemantle. Ce am făcut noi au adăugat în toate ţările", a povestit la Interviurile Paginademedia.ro Smiley.
Publicitate
În acest episod, despre cum a ajuns Smiley la Români au talent, despre relaţia cu Pavel Bartoş şi despre cum se "nasc" glumele din emisiunea de la Pro TV.

Smiley - Andrei Tiberiu Maria, la Interviurile PaginademediaTV:

"În primul sezon, n-am ştiut ce făceam şi tot experimentam lucruri şi eram foarte atenţi la ce reacţionează oamenii din jurul nostru, echipa. În primul sezon am fost puţin moderaţi, dar am scos nişte lucruri mişto. În al doilea sezon, la şedinţă am întrebat: Mona (Segall), dar noi ce trebuie să facem. Ea a zis: voi faceţi ce vreţi voi, ce vă trece prin cap, orice. Şi atunci a început demenţa.

Am fost chemaţi la Freemantle în Londra pentru că noi, în al doilea sezon am impresia, am început să implicăm echipa: celebrul Măciucă, Vlăduţ cel drăguţ, oameni care erau în jurul nostru, pentru că noi aveam o relaţie foarte mişto cu ei. Noi i-am implicat şi pe ei ştiind potenţialul de fun şi am început să dansăm împreună, să facem glume împreună, lucru care nu se întâmplase niciodată în nicio ţară unde era formatul ăsta.

Cei de la Freemantle au văzut care este reacţia pe TV şi au zis că e o chestie pe care ei nu au încercat-o şi pe care ar putea să o adauge în format. Şi au adăugat-o şi ei în format. Lucrul ăsta, după ce l-am făcut noi, s-a întâmplat în toate formatele, în toate ţările. Ei au pus şi lavaliere celor din echipă.
Interviul a fost realizat în studioul Mindopoly

VIDEO 1. Cum a schimbat cuplul Smiley - Bartoş un format internaţional

Smiley şi relaţia cu Pavel Bartoş: Noi am avut o chimie instantă. Nu am făcut vreun efort

Cum a ajuns Smiley la Românii au talent?

"În timpul Dansez pentru tine, auzisem ceva că vor să facă o emisiune de talente la Pro TV. Am vorbit cu Mona şi i-am zis: dacă faci vreo emisiune de talente, de cântat, de ceva, pe mine mă interesează să fiu implicat în emisiune. Nu mă interesează neapărat să fiu prezentator sau jurat, voiam doar să am acces la talente, să pot să aleg voci, oameni talentaţi, să pot să lucrez cu ei, să-i dezvolt.

Mona m-a ţinut minte şi m-a sunat într-o zi şi mi-a zis: facem Românii au talent şi aş vrea să prezinţi emisiunea cu Pavel Bartoş."
Prima probă cu Pavel Bartoş?
"N-am dat niciodată nicio probă, nimic. Noi am fost direct pe cameră de la început. Mona a avut un ochi atât de bun şi ne-a simţit pe amândoi. Probabil că ea îşi făcuse deja filmul în cap. Ne şi cunoaştea foarte bine personal. Ne ştia cum suntem noi ca oameni."
Despre relaţia cu Pavel Bartoş:
"Noi am avut o chimie instantă. Nu am făcut vreun efort. Noi nu facem eforturi să facem glume sau să ne pregătim dinainte nişte vorbe. Cele mai tari faze care ne-au venit au fost instantanee. Au fost improvizate pe moment. Găsim din orice „fun”. Mai puţin chestiile care ne emoţionează şi pe noi.

Cred că avantajul nostru, ca şi cuplu de prezentatori, este că eu nu sunt actor şi Pavel nu e cântăreţ. Eu nu încerc să fiu mai funny decât e Pavel, la fel cum nici el nu încearcă să fie mai cântăreţ decât sunt eu. Şi ştim să ne lăsăm loc unul celuilalt să strălucim fiecare în partea lui.

Ştiu că Pavel din naştere este funny. Nu ai cum să conteşti treaba asta. El doar când apare îţi stârneşte un zâmbet. Eu încerc întotdeaua să-i ridic lui la plasă, să aibă glume tot timpul, să stârnească râsete. Şi eu pot să fiu funny, dar în felul meu. Nu ne programăm, lucrurile vin natural."

Confuzie pe tema numelui - Andrei Tiberiu Maria:

"Prima filmare pe care am avut-o a fost la Timişoara. Am ajuns la hotel în dimineaţa în care trebuia să filmăm şi Pavel ajunsese seara, cu o zi înainte. Mona ne-a zis să stăm împreună în cameră.

Eu am ajuns la recepţie şi am zis: sărut mâna, sunt cu Pavel Bartoş în cameră, spuneţi-mi la ce cameră stă că mă duc direct sus. Se uită şi-mi zice: da, dar domnul Bartoş stă cu cineva în cameră, cu o domnişoară sau o doamnă.

Eu, ştiind că am mai trecut prin episoade din astea, zic: şi cum o cheamă? Şi-mi spune: Maria. Îi zic: "Sărut mâna, încântat, şi Andrei şi Tiberiu mă cheamă."

VIDEO 2. Smiley, despre cum a ajuns la Românii au Talent

Citeşte şi:

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Cristian Cristian
    Uite un caz când două prenume rezolvă o dilemă, dacă îl chema Andrei Maria nu era clar ce sex are, dacă însă sunt două nume de băiat și unul de fată sunt șanse mai mari ca respectivul să fie un băiat (e mai puțin întâlnit să ai ca nume de familie două nume masculine).

Trimite un comentariu

sus