Skip to main content

Stelian Muscalu intră pe tronsonul ocupat până acum de Biziday cu o nouă emisiune

 
Stelian Muscalu
Stelian Muscalu

Digi24 a programat o nouă emisiune tot cu profil economic, după ce săptămâna trecută, joi, Biziday a ieşit definitiv de pe post. Este vorba de Jurnal economic, emisiune ce va fi realizată de Stelian Muscalu, cel care are şi Business Club, de la 18.15. Jurnal economic va fi difuzat, începând de astăzi, zilnic, de la 22.00 la 22.30, de luni până vineri.

Publicitate

Business Club va rămâne în continuare în grila postului, tot sub coordonarea lui Muscalu, a anunţat jurnalistul.

Reamintim că Moise Guran a decis să renunţe la emisiunea Biziday, pe care o realzia pe TV, după cum paginademedia.ro a anunţat în exclusivitate, AICI.

Ulterior, Guran a explicat pe blogul personal, că unul dintre motivele pentru care a renunţat a fost lipsa timpului. „De principiu pentru că la ceva trebuia să renunţ, căci nu mai îmi ajungea ziua de 24 de ore", a explicat Guran. El a precizat că, din toamnă, va fi invitatul lui Cosmin Prelipceanu, în fiecare lui, la Jurnalul de seară.

„În paralel am cooptat o echipă de informaticieni cu care am început să lucrăm la o aplicaţie de ştiri", a mai spus el, menţionând că aplicaţia se adresează unei noi generaţii care „a abandonat deja televizorul sau o va face în anii următori”: „Eu după acea generaţie mă duc”. (pe larg, AICI)

Audienţele primei şi ultimei ediţii Biziday la Digi24, AICI şi AICI.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Ady Ady
    Ați punea pune audiențele pentru prima ediție „Jurnal Economic”, comparativ cu audiența ultimei ediții a lui Moise Guran pe același tronson orar?
    Mulțumim!

Trimite un comentariu

sus