Skip to main content

Stelian Muscalu intră pe tronsonul ocupat până acum de Biziday cu o nouă emisiune

 
Stelian Muscalu intră pe tronsonul ocupat până acum de Biziday cu o nouă emisiune
Stelian Muscalu

Digi24 a programat o nouă emisiune tot cu profil economic, după ce săptămâna trecută, joi, Biziday a ieșit definitiv de pe post. Este vorba de Jurnal economic, emisiune ce va fi realizată de Stelian Muscalu, cel care are și Business Club, de la 18.15. Jurnal economic va fi difuzat, începând de astăzi, zilnic, de la 22.00 la 22.30, de luni până vineri. 

Business Club va rămâne în continuare în grila postului, tot sub coordonarea lui Muscalu, a anunțat jurnalistul. 

Publicitate

Reamintim că Moise Guran a decis să renunțe la emisiunea Biziday, pe care o realzia pe TV, după cum paginademedia.ro a anunțat în exclusivitate, AICI

Ulterior, Guran a explicat pe blogul personal, că unul dintre motivele pentru care a renunțat a fost lipsa timpului. „De principiu pentru că la ceva trebuia să renunț, căci nu mai îmi ajungea ziua de 24 de ore", a explicat Guran. El a precizat că, din toamnă, va fi invitatul lui Cosmin Prelipceanu, în fiecare lui, la Jurnalul de seară.

„În paralel am cooptat o echipă de informaticieni cu care am început să lucrăm la o aplicație de știri", a mai spus el, menționând că aplicația se adresează unei noi generații care „a abandonat deja televizorul sau o va face în anii următori”: „Eu după acea generație mă duc”.  (pe larg, AICI)

Audiențele primei și ultimei ediții Biziday la Digi24, AICI și AICI

 

 

 

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Ați punea pune audiențele pentru prima ediție „Jurnal Economic”, comparativ cu audiența ultimei ediții a lui Moise Guran pe același tronson orar?
    Mulțumim!

Trimite un comentariu