Skip to main content

Televiziunea Cinethronix poate începe emisia, după ce CNA i-a autorizat studioul

 
televiziune_telecomanda_capital
televiziune_telecomanda_capital

Televiziunea de documentare Cinethronix a primit decizia de autorizare a studioului şi poate începe emisia, în urma deciziei de astăzi a CNA. Postul, deţinut de o firmă din Constanţa, va avea acoperire în Bucureşti, zona de sud-est a României şi în Bulgaria, potrivit licenţei acordate.

Publicitate

Postul va difuza producţii proprii, preponderent filme documentare şi, secundar, eseuri cinematografice şi reportaje. Televiziunea a obţinut licenţa anul acesta, în şedinţa din 8 martie.

Grila cuprinde, în afara filmelor şi serialelor, documentare tematice care vor fi inserate în cadrul unor emisiuni, precum: "Cadre de memorie" (cu specific memorialistic şi turistic), "Dacica" (etnogeneza poporului român), "Călătorie în timp" (despre evenimentele istorice naţionale cu importanţă socială şi culturală), "Scurt Metraj" (eseuri cinematografice pe teme ştiinţifice, istorice, culturale), "Retronom" (o trecere în revistă a unor conflagraţii autpohtone sau europene, cu impact major în evoluţia istorică naţională şi continentală), "Vintage" (monografii ale unor localităţi, teatre, cinematografe celebre), "Selfie PTV" (o serie de scurtmetraje cu oameni care la prima vedere par simpli, dar au pasiuni extraordinare sau perfomanţe în domenii inedite).

Administratorul şi unicul acţionar al societăţii Cinethronix Television Production SRL este Leonard Cosmin Nicolescu.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus