Skip to main content

TNT amână un serial difuzat şi în România în semn de solidaritate cu victimele atacului armat din Statele Unite

 
TNT amână un serial difuzat şi în România în semn de solidaritate cu victimele atacului armat din Statele Unite

Din solidaritate cu victimele atacului armat care a avut loc recent în Orlando, postul de televiziune TNT va amâna premiera celui de-al treilea sezon al serialului Ultima navă, scrie TVmania. Motivul? Episodul de deschidere al producţiei care este difuzată şi în România începe cu un schimb de focuri într-un club de noapte vietnamez.

Publicitate

Mai mult decât atât, întreg programul TNT din această seară a fost schimbat, iar lansarea sezonului trei Ultima navă a fost amânată pentru luni, 20 iunie.

Ultima navă, cea mai de succes dramă TNT, prezintă o lume devastată de o pandemie fără precedent, care ucide 80% din populaţia planetei. În aceste condiţii, echipajul navei trebuie să găsească soluţia pentru a salva omenirea de la dispariţie. Misiunea căpitanului Chandler (Eric Dane) este simplă: să găsească un antidot, să oprească răspândirea virusului şi să salveze lumea.

Serialul Ultima navă este produs de TNT în colaborare cu Turner International. Cel de-al treilea sezon, aduce în prim-plan nume ca Fernando Chien (Furios şi iute în viteza a 5-a), Bridget Regan (Marvel’s Agent Carter) sau Dichen Lachman (Fără ruşine).

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus