Skip to main content

VIDEO. Un concurent se retrage din emisiunea iUmor chiar înainte de finală

 
VIDEO. Un concurent se retrage din emisiunea iUmor chiar înainte de finală

Costin Pity, unul dintre finaliştii „iUmor” se retrage din concurs, „din motive personale”. Anunţul Antenei Group vine chiar în săptămâna finalei show-ului jurizat de Delia, Cheloo şi Mihai Bendeac.

Publicitate

Telespectatorii au decis că în marea finală a show-ului, ultima luptă se va da între Costin Pity, Nae Nicolae, George Tãnase, Gabriel Gherghe, Paul Lungu, Ioan Bãdeliţã, Azaleea Necula, Trupa Obligo şi Vlad Grigorescu, câştigãtorii fiecãrei ediţii de pânã acum.

Numai că unul dintre concurenţi a anunţat că nu mai poate participa.

„Contactat de echipa de producţie a emisiunii, câştigătorul primei ediţii, acrobatul Costin Pity a anunţat că din motive personale şi independente de emisiune nu va putea participa în marea finală a show-ului, care va fi difuzatã pe 5 iunie, de la 20:00, la Antena 1”, spune reprezentanţii postului.

După retragerea lui Costin Pity, ocupantul locului doi în clasamentul voturilor din ediţia respectivã, trupa Backstage Boys în acest caz, se califică automat în finalã.

Bãieţii de la Backstage Boys sunt şi cei care au deschis concursul, fiind primii concurenţi ai primei ediţii. S-au făcut remarcaţi prin faptul că şi-au conceput momentul implicându-i şi pe juraţi, de la care au avut nevoie de o temă, un loc în care sã se desfăşoare acţiunea şi o limbă pe care să o vorbească. Pe loc, băieţii au improvizat o scenă într-un crematoriu, vorbind o mulţime de limbi strãine. Pe juraţi i-au convins imediat că au umor, astfel că cele trei like-uri nu au întârziat să apară.

Costin Pity a avut în preselecţiile iUmor un număr de acrobaţie pe trambulină. Performanţa lui Pity a fost foarte asemănătoare cu al unui concurent de la Britain's Got Talent, ediţia 2015.

VIDEO. Costin Pity la iUmor

VIDEO. Acrobaţie la Britain's got talent

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus