Skip to main content

VIDEO. O nouă emisiune la Prima TV. Subiectul: accidentele rutiere

 
VIDEO. O nouă emisiune la Prima TV. Subiectul: accidentele rutiere

Publicitate

Prima TV lansează astăzi o nouă emisiune, La Limită. Programul este construit în jurul dramelor născute de accidentele rutiere.

Noua producţie este prezentat de Iulia Mărginean şi va fi difuzată în fiecare zi de luni, începând cu ora 20.30. Realizatoarea nu este la prima astfel de emisiune. Anul trecut, ea a prezentat "Apel de urgenţă" o emisiune cu poveştile de viaţă ale oamenilor de la Ambulanţă, SMURD şi Spitalul Municipal.

„La Limită este o emisiune care prezintă cazuri reale, întâmplări nefericite şi motivele pentru care acestea se petrec. Dincolo de impactul emoţional pe care accidentele rutiere le au în viaţa oricărui om, emisiunea doreşte să prezinte într-un mod educativ lanţul de întâmplări care duc la adevărate tragedii şi, mai ales, cum pot fi acestea preîntâmpinate", potrivit reprezentanţilor Prima TV.

Iulia Mărginean, prezentatoarea noului program din grila Prima TV:

„Este o emisiune reality care arată cât de importante sunt primele clipe în orice intervenţie medicală, arată că toate evenimentele sunt o înşiruire de factori, fapte şi întâmplări. Ca într-un lanţ. Dacă o verigă ar lipsi, finalul ar fi altul. Să zicem că un şofer care are permisul de nici trei zile, nu ar produce vreun accident dacă ar adapta viteza la condiţiile de drum şi dacă ar înţelege că experienţa de şofer poate face diferenţa între viaţă şi moarte. Noi vrem să schimbăm asta! Prin educaţie rutieră şi prin empatie. Vrem să atragem atenţia prin acest gen de emisiuni, prin reportaje, că orice accident poate fi prevenit.”

Potrivit reprezentanţilor Prima TV, scopul emisiunii este acela de a trage un semnal de alarmă privind modul în care se produc multe accidente rutiere. România ocupă locul doi în UE, la numărul de decese care au loc în urma accidentelor rutiere.

Promo emisiune:

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • pop pop
    sa inceapa cu accidentul lui huidu, ca e la ea in echipa. cauze, ce fac urmasii victimelor, cum se simte vinovatul, de-astea
  • Iuli Iuli
    PrimaTV: in cadere. Mai prinde locul 8? Degeaba difuzeaza filme romanesti vechi, trebuie sa aduca ceva nou.

    Grila PrimaTV este expirata. Trasnitii trebuiau scosi de mult

Trimite un comentariu

sus