Skip to main content

Andra, în juriul Vocea României Junior, alături de Marius Moga și Inna

 
Andra, în juriul Vocea României Junior, alături de Marius Moga și Inna

Andra este cel de-al treilea antrenor la Vocea României Junior, anuță Pro TV. Artista, alături de Inna și Marius Moga, va juriza vocile copiilor între 7 și 14 ani. 

„E minunat pentru mine ca artistă, ca mamă și, de ce nu, ca femeie care și-a păstrat bucuria copilăriei în suflet, să fiu antrenor la Vocea României Junior. Mă bucur din inimă că voi putea să îi învăț pe viitorii artiști tot ce știu eu. Mai ales că toată lumea mă întreabă când îmi deschid o școală de canto. În plus, sunt convinsă că și eu voi învăța multe de la micii artiști, pentru că eu cred că noi, adulții, avem enorm de învățat de la copii. Ei sunt maeștrii noștri pe foarte multe planuri.”, a spus Andra. 

Când începe primsul sezon Vocea Junior, AICI

Publicitate
Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

 • S-au dat in stamba amandoua. Eu ca telespectator nu doresc sa vad astfel de iesiri din partea unui juriu. Nu stiu a cui a fost ideea cu Ina in juriu, dar cred ca a doua oara nu va mai fi aleasa membru in nici un juriu. Ina , era mai bine daca doar cantai. Iar despre Andra am crezut ca este o femeie matura. M-am inselat . De tot rasul acest juriu. Singurul de acolo este Moga. Marius Moga .Respect Moga !
 • [email protected] bai nene cum Inna are vocea pref fara calculator atunci de ce are peste 2 miliarde de vizualizari pe You Tube se vede ca esti doar un manelist frustrat
 • @ne0, un show cu copii este foarte, foarte greu. Lor nu le poti zice direct: "N-ai voce" pentru acest show, clar o sa-i ranesti si le distrugi toate visurile.

  Cat despre Inna, cred ca o sa fie doar sezonul asta pentru a creste audienta.
 • @ Iuli
  Era mai bine fara Inna. Vocea ei e praf, fara calculator. Crezi ca poate sa-i invete ceva pe copii? Macar Moga poate sa-i ajute, daca sun talentati. Voci de "live" in Romania sunt foarte putine.
 • Dați-ne și nouă articole ceva mai interesante, de exemplu ce audiențe face emisiunea Esențial de când Mircea Badea este co-prezentator și audiențele de aseară de la meci.
 • Nu e de mirare, clar show-ul o sa fie lider de audienta, si nu doar vocilor, ci si a artistilor.

  Mai bine era fara Moga..

Trimite un comentariu