Skip to main content

FOTO. Antena 3 şi Realitatea TV, acuzate că au interese în scandalul penitenciarelor, au lansat „apeluri la calm”

 
FOTO. Antena 3 şi Realitatea TV, acuzate că au interese în scandalul penitenciarelor, au lansat „apeluri la calm”

Posturile de ştiri Antena 3 şi Realitatea TV, mesaje către puşcăriaşii-grevişti. „Mihai Gâdea, apel la încetarea protestelor din puşcării”, a anunţat Antena 3, aseară la Sinteza zilei, iar ştirea a fost reluată astăzi de mai multe ori.

Publicitate

„Mihai Gâdea îi asigură pe protestatari că dezbaterile privind situaţia din puşcării vor continua la Antena 3”, a mai fost mesajul postului. „Aceste proteste, dacă ar putea înceta, ceea ce vă poate asigura, media şi opinia publică, este că dezbaterea va continua. Vom continua să vorbim despre problemele dumneavoastră, despre situaţiile grele cu care vă confruntaţi, despre neajunsuri.”

Şi Realitatea TV a făcut astăzi un apel asemănător: „Realitatea TV îndeamnă la calm”, a titrat postul într-o ştire pe post.

Reacţiile celor două televiziuni vin după ce în spaţiul public s-a vorbit despre posibilul interes al televiziunilor de ştiri în scandalul penitenciarelor. Ambele posturi având patronii condamnaţi la închisoare.

Dan Tăpălagă a şi scris o opinie pe acest subiect, în urmă cu două zile. „Ambele televiziuni au pe cineva de scos. Gadea, Ciuvica&co pe Dan Voiculescu. Rares Bogdan, Cozmin Gusa&co pe Maricel Pacuraru”, a scris jurnalistul.

Tot el prezintă şi o concluzie interesantă: „Rezultatul surprizator este ca tocmai si-au compromis sansele de a convinge publicul ca gratierea e un lucru bun. Nimeni nu se simte foarte linistit vazand imaginile de la Iasi cu puscariasi urland doua zile la rand pe acoperisul inchisorii si cu rudele borfasilor tipand ca vor sa-si ia infractorii acasa.”

Tot Hotnews a publicat ieri un interviu cu un fost director ANP, Sorin Dumitraşcu: „Protestele se pot extinde in alte penitenciare daca trusturile finantate de detinuti continua aceste actiuni, si - cu siguranta - vor fi pagube materiale deloc de neglijat. Si, nu este deloc de neglijat riscul pentru personal si pentru detinuti in cazul in care aceste evenimente se vor agrava”

FOTO

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Marius Marius
    Subscriu la ce spune Mihai: bara de jos, pe site, e o mizerie!
    Nici macar nu citesc, o inchid imediat.
  • Mihai Mihai
    E extrem de enervanta bara de jos cu sugestii de articole.
  • Daniel Daniel
    In curand pe acest site o sa vedem EXCLUSIV numai reclame iar reclamele o sa fie in exclusivitate pe acest site.

    Le tot blochez dar tot apar, dar nui nimic ad block inca merge bine deci la mai mare.

    Am blocat si scripturile de tracking din respect pentru reclamele(continutul) de calitate.

Trimite un comentariu

sus