Skip to main content

BURTIERA LA MINUT. Tudy a demisionat din funcţia de viceprimar. B1: „Tudy face cu mâna primăriei”

 
BURTIERA LA MINUT. Tudy a demisionat din funcţia de viceprimar. B1: „Tudy face cu mâna primăriei”

Primăria a rămas fără cel mai cunoscut dintre viceprimari, Tudor Ionescu (Tudy), iar informaţia a fost prilej de glume pentru unele posturi de ştiri.

Publicitate

B1 TV şi Realitatea s-au „jucat” cu titlurile pe acest subiect. Antena 3 şi Digi au avut titluri serioase, iar România TV a mers în zona tabloidului, amintind de relaţia lui cu Oana Zăvoranu.

Paginademedia.ro prezintă în continuare tilurile afişate de televiziuni la ştirea despre Tudy:

  • Realitatea TV: Tudy, demisie precoce de la primărie
  • Antena 3: Tudy a demisionat din funcţia de viceprimar
  • B1: Tudy face cu mâna primăriei

Tudy a rezistat doar patru zile pe această funcţie. Alegerea sa în funcţie a fost una cu scandal. Tudy a devenit cunoscut în urmă cu mai mulţi ani în lumea mondenă. Pe lângă o presupusă relaţie cu Oana Zăvoranu, acesta a şi apărut într-un filmuleţ pe internet, într-un moment de... „exploatare”

GALERIE FOTO

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • gdgdg gdgdg
    daca nu aparea Zavoranca cu o seara inainte la RTV nu demisiona nimeni, filmuletele aveau 3 ani de cand erau virale in presa si pe internet, daca aducea o oarecare aceste filmulete ar fi zis ca sunt din spatiul intim si se scotea...sa fim seriosi...poate te-ai uitat la meci si atunci nu sti despre ce e vorba @Bogdan
  • Bogdan Bogdan
    @gdgdg: Respectivul "Tudy" s-a filmat in timp ce se masturba si striga numele unei tipe. De-asta nu mai e viceprimar. Ca tipa e Oana Zavoranu e irelevant. Nu ea l-a dat jos, s-a dat singur jos. Un asemenea individ nu merita sa fie viceprimar.
  • gdgdg gdgdg
    Se pare ca aceasta iOana zavoranu D'Arc a reusit sa dea jos acum si viceprimari, imi place de ea, a fost una dintre cele mai echilibrate prezente ale ei la tv aseara, fara sa faca urat sau sa injure, a strecurat in discursul ei motive destul de plauzibile care sa faca necesara plecarea din functie a acestui tip.

Trimite un comentariu

sus