Skip to main content

Cum și-a provocat Tudor Chirilă fanii să plece de la un concert, direct în Vama Veche. Pepsi a dat ideea și autocarele

 
Cum și-a provocat Tudor Chirilă fanii să plece de la un concert, direct în Vama Veche. Pepsi a dat ideea și autocarele

Vineri seara, 22 iulie. Trupa Vama cântă în clubul Fabrica, din București, piesa „Vara asta”. „Cântecul ăsta este despre libertate. Și am acum acuma ocazia să fac un test. Care ar merge la mare?”, le-a spus Chirilă fanilor. 

În fața parcului Carol sunt trei autocare care așteaptă să se urce în ele circa 150 de oameni și mergem în Vamă, le-a mai spus artistul spectatorilor care inițial au tratat totul ca pe o glumă. 

Publicitate

„Cine credeți că a făcut chestia asta? Pepsi a venit cu o idee pe care regret că nu am avut-o eu. Au zis așa: noi punem la dispoziție trei autocare care se întorc mâine pe la 10 - 11. Și mergem în Vamă, unde cântăm.”

Ce s-a întâmplat mai departe? Autocarele s-au umplut rapid cu fani care au luat-o la fugă, de la concertul din Fabrica spre autocarele din piața Carol. 

Câteva ore mai târziu, Trupa Vama cânta pe o scenă amplasată în... Vama Veche. 

Ideea a aparținut agenției Graffiti BBDO. Alex Tocilescu, copywriter în agenție, a și povestit pe Facebook despre campanie:

„Acum vreo patru luni, noi ăștia de la Graffiti am primit un brief de la Pepsi care zicea să facem o nebunie, orice, despre ‪#‎spiritliber‬, și eventual să fie cu trupa Vama. Am stat noi așa și am aruncat cu idei și cineva (adică Vlad) a zis că cum ar fi dacă la un moment dat, în timpul unui concert, Tudor Chirilă s-ar opri din cântat și ar zice „Bă, hai toți în Vamă și terminăm acolo concertul!". Că spirit liber, nu?

Le-am povestit-o oamenilor de la Pepsi și ei au zis „Mișto. Facem." Acum sunt într-un autocar cu alți 44 de oameni și mergem către Vama Veche.”

Tudor Chirilă își cheamă fanii în Vamă:

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu