Skip to main content

Cum şi-a provocat Tudor Chirilă fanii să plece de la un concert, direct în Vama Veche. Pepsi a dat ideea şi autocarele

 
Cum şi-a provocat Tudor Chirilă fanii să plece de la un concert, direct în Vama Veche. Pepsi a dat ideea şi autocarele

Vineri seara, 22 iulie. Trupa Vama cântă în clubul Fabrica, din Bucureşti, piesa „Vara asta”. „Cântecul ăsta este despre libertate. Şi am acum acuma ocazia să fac un test. Care ar merge la mare?”, le-a spus Chirilă fanilor.

Publicitate

În faţa parcului Carol sunt trei autocare care aşteaptă să se urce în ele circa 150 de oameni şi mergem în Vamă, le-a mai spus artistul spectatorilor care iniţial au tratat totul ca pe o glumă.

„Cine credeţi că a făcut chestia asta? Pepsi a venit cu o idee pe care regret că nu am avut-o eu. Au zis aşa: noi punem la dispoziţie trei autocare care se întorc mâine pe la 10 - 11. Şi mergem în Vamă, unde cântăm.”

Ce s-a întâmplat mai departe? Autocarele s-au umplut rapid cu fani care au luat-o la fugă, de la concertul din Fabrica spre autocarele din piaţa Carol.

Câteva ore mai târziu, Trupa Vama cânta pe o scenă amplasată în... Vama Veche.

Ideea a aparţinut agenţiei Graffiti BBDO. Alex Tocilescu, copywriter în agenţie, a şi povestit pe Facebook despre campanie:

„Acum vreo patru luni, noi ăştia de la Graffiti am primit un brief de la Pepsi care zicea să facem o nebunie, orice, despre ‪#‎spiritliber‬, şi eventual să fie cu trupa Vama. Am stat noi aşa şi am aruncat cu idei şi cineva (adică Vlad) a zis că cum ar fi dacă la un moment dat, în timpul unui concert, Tudor Chirilă s-ar opri din cântat şi ar zice „Bă, hai toţi în Vamă şi terminăm acolo concertul!". Că spirit liber, nu?

Le-am povestit-o oamenilor de la Pepsi şi ei au zis „Mişto. Facem." Acum sunt într-un autocar cu alţi 44 de oameni şi mergem către Vama Veche.”

Tudor Chirilă îşi cheamă fanii în Vamă:

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • sexpistols sexpistols
    Boring...
  • an an
    Mie mi se pare o actiune super ok si tinereasca, daca nu implica si un castig de publicitate nu ar fi facut nimeni asa ceva, nici o ruda nu iti da bani sa te duci la mare sa fim seriosi...
  • Iuli Iuli
    cui ii pasa?

Trimite un comentariu

sus