Skip to main content

Emma Zeicescu demisionează de la Realitatea TV

 
Emma Zeicescu demisionează de la Realitatea TV

Emma Zeicescu, realizatoarea emisiunii Oameni şi fapte, de la Realitatea TV, demisionează după zece ani la posturi de ştiri. Anunţul a fost postat în urmă cu câteva minute pe site-ul emmazeicescu.ro.

Publicitate

Contactată de Paginademedia.ro, jurnalista a declarat că se va concentra în următoarea perioadă pe online şi pe prezentarea de evenimente, iar din toamnă nu exclude revenirea în TV.

Emma Zeicescu, pentru Paginademedia.ro:

"În perioada următoare, mă voi ocupa de business-ul meu personal, adică site-urile emmazeicescu.ro şi showbizreport.ro. Pentru toamnă, iau în calcul revenirea în televiziune. Cine ştie în ce grilă mă voi regăsi din septembrie. Pe lângă partea de online, mă voi concentra şi pe cea de-a doua pasiune a mea - moderarea de evenimente."

Ultima apariţie a Emmei Zeicescu pe post, la Realitatea TV, a fost luni, 4 iulie,

10 ANI. Emma Zeicescu a venit la Realitatea TV în urmă cu zece ani. În cei zece ani, a lucrat atât ca reporter, cât şi ca prezentatori de ştiri şi realizator de emisiuni.

În ultimii doi ani a prezentat emisiunea Oameni şi fapte. Iniţial, coprezentator a fost Ovidiu Marincea. Ulterior, după plecarea lui Marincea la Serviciul Român de Informaţii, Emma Zeicescu a prezentat singură programul pe tronsonul 11.00 - 14.00.

Textul legat de demisie postat pe site-ul emmazeicescu.ro:

Bună dimineaţa, sunt Emma Zeicescu şi îmi dau demisia. La ora asta, ar fi trebuit să fiu în cabina de machiaj, să mă pregătesc pentru întâlnirea cu voi. Ar fi trebuit să urmeze trei ore, cu Oameni şi Fapte, în direct la Realitatea TV. Pe micul ecran.

Din păcate/din fericire, eu privesc acum un ecran. Sunt bucuroasă. Sunt recunoscătoare. Că pot să vă scriu, nu vă să spun, că ne vom revedea curând.

Împlinesc cincisprezece ani de presă.

Împlinesc zece ani cu Realitatea TV.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Basica (emotionat) Basica (emotionat)
    Sunt profund intristat si numai eforturile epocale depuse in ultimele ore m-au ajutat sa fac fata vestii ca jurnalista mea preferata, Emma Zeicescu, paraseste, fie si temporar, televiziunea.

    Ce faci, Emma? Cui lasi televiziunea? Telespectatorii tai, adunati ciopor (vezi explicatie in Dex), cu milioanele, in fata micilor ecrane pentru a te urmari impietriti de admiratie, nu merita si ei un adio mai putin abrupt?

    Emma, pentru mine, pentru noi toti, tu esti un etalon de exprimare orala elevata, se vede ca ai citit mult la viata ta. Esti admirabila si de neintrecut in scris, unde excelezi cu propozitii clare, concise, rod al numeroaselor lecturi. Ai spus tu ceva pe blog. "Sa fim mai buni, sa ne incarcam de energie pozitiva". Eh, chestia asta mi-a ramas in minte. Ca tine fac de atunci.

    Iti multumesc pentru tot ce faci pentru noi, numele tau este Excelenta, nu Emma.
  • Dygi Becaly Dygi Becaly
    Nu te vom uita in veci!..... Fratii Grigore.
  • an an
    sper sa nu o angajeze nimeni ca prea e asa sigura de ea, si pe site-ul ei si-a scris singura "cea mai buna de la realitatea tv"...sa fim seriosi cu prostiile astea...
  • geo geo
    Cam pleacă lumea de la iRealitatea, în ultima vreme.
    Săptămâna trecută le-a zis bye și Aneta S...
  • Septi Septi
    Abia acum Hoandra va straluci la intensitate maxima.
  • Iuli Iuli
    Se angajeaza la ProTV si o sa prezinte o emisiune din toamna 2017
  • Cip Cip
    a mai trecut si pe la Digi 24 in acesti 10 ani
  • Titus Titus
    Doamne, ce pierdere! Ati incercat sa cititi *** de pe site-urile ei, scrise cu aplomb, pentru corporatistele spalate pe creier. Ati incercat sa priviti o em de-a ei. Nu? Nicio pierdere!. Vorbea numai de site-urile ei, de vacantele ei, de experientele ei. Tupeu nemasurat, limbaj suburban si incultura crasa. Disparitia ei de pe sticla - un castig pentru noi, privitorii si pentru Realitatea!
  • MariusONC MariusONC
    Sunt absolut șocat de decizia acestui monstru sacru al televiziunii din România. Pur și simplu sunt bulversat și iau în considerare să arunc televizorul dacă Emma nu mai e la TV
  • jix jix
    Mai exista Realitatea tv_
  • geo geo
    Cip, încă este cald și bine la Digi 24...
  • Cip Cip
    O sa-i lipseasca cuiva? Nu cred. O sa mearga la RTC , A3 sau Prima/B1.
  • geo geo
    Adevărul este că fără ”cea de-a doua pasiune a mea - moderarea de evenimente” multora le-ar fi cam greu să trăiască doar cu banii din televiziune.
  • livia pila livia pila
    O tragedie nationala! Alta tupeista se crede mai importanta decit este!
  • ana ana
    daaaaaaaaaaa, o sa te regretam profund. unde mai gaseste realitatea o gospodina cu pretentii de moderator

Trimite un comentariu

sus