Skip to main content

Manipulare sau glumă? Antena 3, burtieră cu dublu sens: Un magistrat, prins cu gogoși

 
Manipulare sau glumă? Antena 3, burtieră cu dublu sens: Un magistrat, prins cu gogoși

„Haideți să vă arătăm cum am prins-o cu gogoși pe Livia Stanciu și o să vedeți acum că avem probă această poză”, a spus serios Răzvan Dumitrescu, realizatorul emisiunii Subiectiv, despre unul dintre judecătorii CCR, fost președinte al Înaltei Curți de Casație și Justiție. 

„Dânsa a fost suprinsă cu o plasă, pungă din asta ieftină, cu gogoși și merdenele”, a mai adăugat Dumitrescu. În tot acest timp, pe ecran era titrat: „Am prins-o cu gogoși pe Livia Stanciu!”

Publicitate

Dumitrescu, alături de Oana Stancu Zamfir, au făcut și o dezbatere pe acest subiect, întrebându-și invitații dacă nu cumva aceasta este „o operațiune de imagine”. 

Unul dintre invitați i-a și apostofat pe cei doi moderatori în legătură cu burtiera afișată pe ecran „Când puneți titlul Am prins-o cu gogoși pe Livia Stanciu, asta înseamnă că ați prin pe cineva mințind.”

„Păi chiar sunt gogoși”, i-a replicat cu tonul ridicat, Răzvan Dumitrescu. „Îmi pare foarte rău, e problema dumneavoastră că gândiți în felul ăsta”. 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Maria, Marius, Fabio,.... Si altii ca ei....pentru voi e foarte grea limba romana ! Cunoasteti cuvantul *** ( pofta buna) .....in rest, asa dupa suflet sa va dea Dzeu.
  • Intr-adevar, gogosi era in ghilimele si atunci se facea referire clara la faptul ca a fost prinsa cu minciuni ! Aaaaa, nu erau ghilimele ??? Aha, inteleg, atunci gogosile erau la propriu, nu la figurat, dar na, basistii sunt prosti prin definitie, e gru sa inteleaga ca era vorba de...banalele gogosi.
    Scuze pentru pleonasm, basism egal prost pentru cine inca nu stie lucrul asta. :)))
  • Doamna Livia Stanciu avea gogosi in punga, la haznaua3 se manincakkt in punga pina'i ia dracu pe tpti idiotii de acolo.

Trimite un comentariu