Skip to main content

Mesajul lui Iohannis cu privire la cea mai înaltă distincţie pe care i-a acordat-o lui Năstase, comentat intens

 
Mesajul lui Iohannis cu privire la cea mai înaltă distincţie pe care i-a acordat-o lui Năstase, comentat intens

Mesajul scris de preşedintele Klaus Iohannis cu ocazia acordării lui Ilie Năstase a celei mai înalte distincţii a statului român, Ordinul Național „Steaua României” în grad de Comandor, a atras sute de comentarii pe Facebook. 

Publicitate

Textul care se încheie cu concluzia că "fără el, tenisul nu ar fi ceea ce este acum" a adunat peste 340 de comentarii pe reţeaua de socializare, potrivit unei monitorizări Facebrands pentru Paginademedia.ro. 

Mesajul postat ieri de Iohannis pe pagina sa de Facebook:

"Ca un pasionat de tenis, îmi amintesc ce emoții extraordinare trăiam când ne adunam cu toții în fața unui televizor ori deschideam aparatele radio pentru a admira și asculta spectacolul pe care Ilie Năstase îl făcea pe teren. Când el juca, era sărbătoare.
Astăzi, când a împlinit frumoasa vârstă de 70 de ani, i-am acordat cea mai înaltă distincție a statului român, Ordinul Național „Steaua României” în grad de Comandor.

Fără el, tenisul nu ar fi ceea ce este acum. Îmi doresc ca performanțele lui să constituie o sursă de inspirație pentru tinerele generații de sportivi. La mulți ani, Ilie Năstase"

Topul postărilor de pe Facebook din categoria politic cu cele mai multe comentarii, realizat de Facebrands pentru Paginademedia.ro:

1. Pagina oficială Klaus Iohannis, 341 de comentarii la textul despre Ilie Năstase.  

2. Pagina oficială Dacian Cioloș, 282 de comentarii la următorul mesaj:

"Independența justiției și continuarea luptei împotriva corupției sunt priorități la care acest guvern s-a angajat fără rezerve. „Corupția ucide”: vă asigur că nu am uitat aceste cuvinte, vă asigur că acest guvern și le asumă.

O țară fără corupție este o țară sănătoasă. Pentru a ajunge acolo, fiecare dintre noi are nevoie să cunoască, să înțeleagă și să-și asume integritatea. De la ‘atenția’ de la ghișeu, la banii strecurați în buzunarul medicului, până la corupția din marile proiecte de infrastructură - fiecare act de corupție slăbește statul român, ne îndepărtează de o societate sănătoasă.

Știu că noi, românii, suntem oameni de bună credință. Știu că principiile integrității se pot învăța: de aceea, prevenția și educația anticorupție sunt esența acestei strategii lansate azi de Ministerul Justiției."

3. Pagina oficială Victor Ponta, 172 de comentarii la următorul mesaj: 

"La inceputul lui 2012 Complexul Energetic Oltenia era practic in faliment / prima solicitare a partenerilor internationali catre noul Guvern a fost restructurarea, concedieri colective si reducerea drastica a productiei ( ceea ce avantaja evident pe termen lung importurile de energie)!

Am refuzat aceasta strategie de capitulare / am numit manageri romani cu experienta in domeniu care au pastrat locurile de munca, au marit productia si au adus societatea pe profit!

In 2015 managerii romani s-au trezit cu dosare penale fabricate si au fost schimbati imediat ce au venit "tehnocratii" ( noul Ministru al Energiei a spus ca a primit "ordin" sa faca asta- intre timp judecatorii au decis definitiv ca schimbarea a fost ilegala)!"

4. Pagina oficială Dacian Cioloș, 160 de comentarii la următorul mesaj:

"Din toamnă, fiecare cetățean își va putea plăti online taxele și impozitele. Anunțul pentru achiziționarea serviciilor bancare privind plățile online cu cardul a fost lansat astăzi în SEAP, un pas important pe direcția debirocratizării și a simplificării relației dintre contribuabili și administrație.
Ce presupune această achiziție publică este explicat în detaliu AICI."

5. Pagina oficială Robert Negoiță, 93 comentarii la următorul mesaj:

"REABILITAREA TERMICA din fonduri europene, pusa in pericol de cativa consilieri locali! Dupa ce am asteptat cu sufletul la gura, aproape un an, redeschiderea liniilor de finantare, pentru a putea aplica din nou pentru bani europeni destinati reabilitarii termice, in cea mai recenta sedinta, 8 consilieri locali, toti din aceeasi formatiune politica, s-au abtinut sa voteze punctele prin care ceream Consiliului Local incuviintarea de a depune la minister cererile de finantare pentru anveloparea a 62 de blocuri. Practic, in numararea voturilor, o abtinere inseamna un vot impotriva!"

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Trimite un comentariu