Skip to main content

Povestea gafei de la Eurosport. Cum a aflat Terzian de „moartea” lui Rică Răducanu

 
Emanuel Terzian - Foto: Sport.ro
Emanuel Terzian - Foto: Sport.ro

Un comentator Eurosport a anunţat aseară, în timp ce pe post era Turul Franţei, că Rică Răducanu ar fi murit. Informaţia s-a dovedit falsă. De unde a pornit totul? Pe scurt: a fost vorba de o intoxicare venită de pe Facebook.

Publicitate

Emanuel Terzian, cel care a anunţat informaţia în direct pe post, a povestit pentru Paginademedia.ro ce s-a întâmplat:

„Noi, la Eurosport, ţinem legătura cu telespectatorii pe Facebook. Ne pun întrebări, noi le răspundem. E un sport unde ai timp să faci lucrurile astea”, a explicat el.

„Eram în ultimii patru kilometri şi cineva ne-a scris pe Facebook intoxicarea asta. Am citit-o şi ne-am exprimat îndoiala. Noi nu auziserăm nimic, dar fiind trei ore în direct nu ştiam exact ce s-a întâmplat”

Când a aflat că informaţia nu este reală? „Mai era foarte puţin din cursă. Am verificat după aceea informaţia”, a explicat el pentru Paginademedia.ro

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • iulia iulia
    M-am uitat live...si baieti au si zis ca nu cred ca e o informatie reala, si ca sursa era o doamna care postase pe facebook "stirea"
  • geo geo
    Manolo, sunteți praf...dacă unu vă scria că a fost numit nu știu cine antrenor la națională...și ăla nu era numit...tot așa o dădeați...după ce v-a aburit un oarecare chiar nu puteați da un search rapid pe Google înainte de a deschide gura prost și fără rost?

Trimite un comentariu

sus