Skip to main content

Povestea gafei de la Eurosport. Cum a aflat Terzian de „moartea” lui Rică Răducanu

 
Povestea gafei de la Eurosport. Cum a aflat Terzian de „moartea” lui Rică Răducanu
Emanuel Terzian - Foto: Sport.ro

Un comentator Eurosport a anunțat aseară, în timp ce pe post era Turul Franței, că Rică Răducanu ar fi murit. Informația s-a dovedit falsă. De unde a pornit totul? Pe scurt: a fost vorba de o intoxicare venită de pe Facebook. 

Emanuel Terzian, cel care a anunțat informația în direct pe post, a povestit pentru Paginademedia.ro ce s-a întâmplat:

Publicitate

„Noi, la Eurosport, ținem legătura cu telespectatorii pe Facebook. Ne pun întrebări, noi le răspundem. E un sport unde ai timp să faci lucrurile astea”, a explicat el.

„Eram în ultimii patru kilometri și cineva ne-a scris pe Facebook intoxicarea asta. Am citit-o și ne-am exprimat îndoiala. Noi nu auziserăm nimic, dar fiind trei ore în direct nu știam exact ce s-a întâmplat”

Când a aflat că informația nu este reală? „Mai era foarte puțin din cursă. Am verificat după aceea informația”, a explicat el pentru Paginademedia.ro

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • M-am uitat live...si baieti au si zis ca nu cred ca e o informatie reala, si ca sursa era o doamna care postase pe facebook "stirea"
  • Manolo, sunteți praf...dacă unu vă scria că a fost numit nu știu cine antrenor la națională...și ăla nu era numit...tot așa o dădeați...după ce v-a aburit un oarecare chiar nu puteați da un search rapid pe Google înainte de a deschide gura prost și fără rost?

Trimite un comentariu