Skip to main content

PRESA DE AZI. Noroc, ghinioane, câini şi "dinozauri". Românii varsă milioane în păcănele. Andreea Marin, ceartă cu vecinii din cauza câinilor

 
PRESA DE AZI. Noroc, ghinioane, câini şi "dinozauri". Românii varsă milioane în păcănele. Andreea Marin, ceartă cu vecinii din cauza câinilor

Tentaţia unui câştig uşor şi consistent îi costă scump pe “norocoşii patriei”. Adevărul scrie astăzi în deschiderea ediţiei despre cum cheltuie românii bani pe jocurile de noroc. România liberă scrie despre "dinozaurii" politici, iartabloidul Click o are pe prima pagină pe Andreea Marin, aflată într-un conflict cu vecinii din cauza unor câini..

Publicitate

Adevărul:Un miliard de euro, tocat pe jocuri de noroc”. Cotidianul deschide ediţia de azi cu o sumă care reflectă măsura în care românii se bazează mai mult pe noroc decât pe muncă: „Anual, românii lasă la loto, bingo, păcănele şi pariuri sportive un miliard de euro, suma medie lunară jucată fiind între 50 şi 100 de lei. Psihologii spun că este vorba de o tulburare de control a impulsului, cu şanse mari de a genera o dependenţă periculoasă, care poate distruge destine şi familii întregi.”

Click!:Andreea Marin riscă puşcăria pentru vorbe spuse la nervi?”. Publicaţia tabloidă tratează pe prima pagină a numărului de azi scandalul în care Andreea Marin este implicată din pricina unor maidanezi: „Pentru Andreea Marin o banală plimbare cu bibicleta s-a transformat într-un scandal monstru. Fosta ‘Zână’a fost lătrată de patru maidanezi şi, pentru că a chemat hinghierii, şi-a pus aproape toţi vecinii în cap. Supărată, Andreea a spus că va folosi arme letale dacă va mai fi atacată de câini.”

Paginademedia.ro prezintă, în continuare, titlurile şi principalele subiecte ale presei de astăzi.

Evenimentul zilei: „HAPPY INDEPENDENCE DAY. Români rămaşi în sufletul Americii”. Evz deschide ediţia de azi cu un articol dedicat personalităţilor româneşti care s-au remarcat pe continentul american. Printre acestea, Regina Maria, Maria Tănase şi Mircea Eliade.

Libertatea: „Nu i-a priit măritişul”. „Una dintre cele mai cunoscute ‘fete de oraş’ autohtone s-a întors în Bucureşti, urmând să divorţeze la notar zilele acestea. Mădălina Pamfile se căsătorise anul trecut cu discretul om de afaceri timişorean Bruno Alin Vlad şi de atunci ieşise din radarul monden”, scrie Libertatea în prima pagină a numărului de azi.

România liberă: „De ce dispar dinozaurii politici”. Prima pagină din România Liberă este dedicată unei analize asupra noului trend al veteranilor din politica românească, acela de a se retrage din viaţa politică. „O serie de demnitari ţi-au anunţat retragerea din politică”, scrie cotidianul pe în deschiderea ediţiei de azi.

Rubrica Presa de azi este realizată cu susţinerea companiei de monitorizare Media Image.

Primele pagini ale ziarelor, în secţiunea Presa de azi (click foto):

Autor: Daniel Puisor redactiapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus