Skip to main content

Prezentatorii show-ului Vocea României Junior: Bobonete şi Robert Tudor

 
Prezentatorii show-ului Vocea României Junior: Bobonete şi Robert Tudor

Actorul Mihai Bobonete şi magicianul Robert Tudor vor face echipă la Vocea României Junior. Cei doi vor prezenta show-ul de talente cu copii cu vârste între 7 şi 14 ani.

Publicitate

Juriul show-ului va avea trei membri - Inna, Marius Moga şi Andra. Mihai Bobonete va fi pe scenă, în timp ce Robert Tudor va fi alături de copii în culise.

”Iubesc copiii şi abia aştept să fiu în mijlocul lor în primul sezon Vocea României Junior. Ne vom distra, vom râde mult şi vom asculta cele mai bune voci ale noii generaţii. Avem trei antrenori cu experienţă, care îi vor ajuta pe cei mici să meargă mai departe indiferent de rezultat şi să nu renunţe la visul de a cânta, iar eu şi Robert vom fi alături de ei şi le vom aduce românilor un show de neuitat.”, a spus Mihai Bobonete.

”Sunt bucuros să prezint această emisiune, care va intra în casele tuturor românilor, alături de prietenul şi naşul meu, Mihai Bobonete. Să lucrez cu copiii este ceea ce iubesc să fac. Ştiu că voi plânge de bucurie şi de uimire pentru aceşti copii, care vor veni să cânte cu voci de înger. Aştept cu nerăbdare să începem filmările şi, dacă cei mici ne vor uimi cu vocile lor, eu îi voi încânta pe toţi cu numere de magie. Va fi o Vocea României Junior magică!”, a completat carismaticul Robert Tudor.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Iuli Iuli
    Abia asteptam sa ma uit la acest show, dar din pacate prefer sa las TV-ul pe muzica, bineinteles, din cauza acestui asa-zis "magician".
  • Florin Florin
    ”It doesn't matter what they say about you, as long as they spell your name right.”
    Recunoști zicala asta, Iulia ?
    Magicianul este Robert Tudor, nu Radu Tudor.
    Ori nu știai asta, și tocmai ai aflat și ai schimbat titlul articolului, ori ai vrut să bagi Antena3 pe ușa din dos la un articol despre Pro TV și ți-a explodat telefonul.
    Și apropo de articole asemănătoare, ce recommendation engine aveți de nu a găsit nici un articol despre Pro TV, Bobonete sau Vocea României ?
    Aaa, și n-ai pus nici tag cu protv :)

Trimite un comentariu

sus