Skip to main content

Reacţia lui Remus Cernea după dialogul telefonic cu Gigi Becali de la B1 TV a atras sute de comentarii pe Facebook

 
Reacţia lui Remus Cernea după dialogul telefonic cu Gigi Becali de la B1 TV a atras sute de comentarii pe Facebook

Reacţia deputatului Remus Cernea după schimbul acid de replici avut cu Gigi Becali la B1 TV a atras sute de comentarii pe Facebook.

Publicitate

Textul postat în cursul zilei de ieri de Remus Cernea pe pagina sa de Facebook, în care aduce în discuţie “ororile inchiziţiei” sau “mentalităţi de secol XIV-XV”, în contextul discuţiei telefonice avute ieri cu Gigi Becali la postul de televiziune B1 TV, a adunat peste 250 de comentarii, potrivit unei monitorizări Facebrands pentru Paginademedia.ro.

Mesajul lui Remus Cernea, pe Facebook:

“În această dimineață am fost invitat la postul B1 TV pentru a discuta pe teme de actualitate socială și politică. Nu am știut în prealabil temele dezbaterii și nici că urma să intre prin telefon domnul Gigi Becali. Am fost pus într-o situație asemănătoare cu cei care au suportat ororile inchiziției! Mai exact, am fost acuzat, în direct, de către domnul Gigi Becali că aș fi un demon. Am trăit momente care au legătură cu mentalități de secol XIV-XV fiind adus în postura de a-i spune interlocutorului meu că sunt un simplu om, ca și el, și nu o făptură fictivă și malefică. Iar în ciuda evidențelor, mentalitatea inchizitorului a continuat neabătută să afirme absurdul și să se comporte agresiv în numele presupusei iubiri și devoțiuni față de Dumnezeu...”

Topul postărilor de pe Facebook din categoria politic cu cele mai multe comentarii, realizat de Facebrands pentru Paginademedia.ro:

1. Pagina oficială Remus Cernea, mesajul la adresa lui George Becali:

-259 comentarii;

2. Pagina oficială Victor Ponta – 227 de comentarii la următorul mesaj:

“Vreți să știți ce dorește exact ‘Sistemul’ să facă din România din 2017? Uitați-vă la Digi 24 (postul oficial al Propagandei) și citiți scrierile ‘agenților’ de încredere care au fost plantați în diverse zone și acum ‘reincorporați’ la Unitate! Planul pe care îl puteți citi mai jos este opțiunea lor la care se lucrează cu toate puterile! Sigur că mai au un singur mic obstacol - alegerile parlamentare!”

3. Pagina oficială George Mioc – 141 de comentarii la următorul mesaj:

“Sfârșitul unei iluzii comuniste: sistemul medical ‘gratuit’, de stat, nu aduce decât moartea.
Este nevoie de spargerea monopolurilor de partid și de stat, chiar dacă dr. Raed Arafat și structurile mafiote din spatele său vor amenința că scot iar oamenii în stradă. Românii și-au schimbat însă percepția față spitalele de stat – doar 35% mai au încredere în ele, în timp ce două treimi au încredere în sistemul privat de sănătate – și, din păcate, a fost nevoie de drame precum cea de la Colectiv pentru a ieși de sub influența propagandei antenelor.”

4. Pagina oficială Clotilde Armand – 127 de comentarii la următorul mesaj:

“În buna tradiție a predecesorilor lui - Nicolae Ceaușescu, Ion Iliescu, Adrian Năstase și Victor Ponta, Liviu Dragnea arată că este demn de a fi președintele PSD - minte și dezinformează cu o lejeritate înspăimântătoare.”

5. Pagina oficială Gabriela Firea – 103 comentarii la următorul mesaj:

“Începe dezinsecţia în Bucureşti! Facem noi ceea ce nu au făcut predecesorii noştri!”

Autor: Daniel Puisor redactiapaginademedia.ro

Trimite un comentariu