Skip to main content

Reacţia lui Remus Cernea după dialogul telefonic cu Gigi Becali de la B1 TV a atras sute de comentarii pe Facebook

 
Reacţia lui Remus Cernea după dialogul telefonic cu Gigi Becali de la B1 TV a atras sute de comentarii pe Facebook

Reacţia deputatului Remus Cernea după schimbul acid de replici avut cu Gigi Becali la B1 TV a atras sute de comentarii pe Facebook.

Publicitate

Textul postat în cursul zilei de ieri de Remus Cernea pe pagina sa de Facebook, în care aduce în discuţie “ororile inchiziţiei” sau “mentalităţi de secol XIV-XV”, în contextul discuţiei telefonice avute ieri cu Gigi Becali la postul de televiziune B1 TV, a adunat peste 250 de comentarii, potrivit unei monitorizări Facebrands pentru Paginademedia.ro.

Mesajul lui Remus Cernea, pe Facebook:

“În această dimineaţă am fost invitat la postul B1 TV pentru a discuta pe teme de actualitate socială şi politică. Nu am ştiut în prealabil temele dezbaterii şi nici că urma să intre prin telefon domnul Gigi Becali. Am fost pus într-o situaţie asemănătoare cu cei care au suportat ororile inchiziţiei! Mai exact, am fost acuzat, în direct, de către domnul Gigi Becali că aş fi un demon. Am trăit momente care au legătură cu mentalităţi de secol XIV-XV fiind adus în postura de a-i spune interlocutorului meu că sunt un simplu om, ca şi el, şi nu o făptură fictivă şi malefică. Iar în ciuda evidenţelor, mentalitatea inchizitorului a continuat neabătută să afirme absurdul şi să se comporte agresiv în numele presupusei iubiri şi devoţiuni faţă de Dumnezeu...”

Topul postărilor de pe Facebook din categoria politic cu cele mai multe comentarii, realizat de Facebrands pentru Paginademedia.ro:

1.Pagina oficială Remus Cernea, mesajul la adresa lui George Becali:

-259 comentarii;

2.Pagina oficială Victor Ponta – 227 de comentarii la următorul mesaj:

“Vreţi să ştiţi ce doreşte exact ‘Sistemul’ să facă din România din 2017? Uitaţi-vă la Digi 24 (postul oficial al Propagandei) şi citiţi scrierile ‘agenţilor’ de încredere care au fost plantaţi în diverse zone şi acum ‘reincorporaţi’ la Unitate! Planul pe care îl puteţi citi mai jos este opţiunea lor la care se lucrează cu toate puterile! Sigur că mai au un singur mic obstacol - alegerile parlamentare!”

3.Pagina oficială George Mioc – 141 de comentarii la următorul mesaj:

“Sfârşitul unei iluzii comuniste: sistemul medical ‘gratuit’, de stat, nu aduce decât moartea.
Este nevoie de spargerea monopolurilor de partid şi de stat, chiar dacă dr. Raed Arafat şi structurile mafiote din spatele său vor ameninţa că scot iar oamenii în stradă. Românii şi-au schimbat însă percepţia faţă spitalele de stat – doar 35% mai au încredere în ele, în timp ce două treimi au încredere în sistemul privat de sănătate – şi, din păcate, a fost nevoie de drame precum cea de la Colectiv pentru a ieşi de sub influenţa propagandei antenelor.”

4.Pagina oficială Clotilde Armand – 127 de comentarii la următorul mesaj:

“În buna tradiţie a predecesorilor lui - Nicolae Ceauşescu, Ion Iliescu, Adrian Năstase şi Victor Ponta, Liviu Dragnea arată că este demn de a fi preşedintele PSD - minte şi dezinformează cu o lejeritate înspăimântătoare.”

5.Pagina oficială Gabriela Firea – 103 comentarii la următorul mesaj:

“Începe dezinsecţia în Bucureşti! Facem noi ceea ce nu au făcut predecesorii noştri!”

Autor: Daniel Puisor redactiapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus