Skip to main content

Andrei Gheorghe, contract neprelungit cu Pro FM: “Ultimul an la Pro FM a fost straniu”

 
Andrei Gheorghe (2)
Andrei Gheorghe (2)

Matinalul Pro FM va fi fără Andrei Gheorghe din această toamnă. Noua formulă a emisiunii de dimineaţă va fi realizată de Greeg şi Marius Onuc. Ce spun oficialii Pro FM? Dar Andrei Gheorghe?

Publicitate

Contactat de Paginademedia.ro, Marius Dobre, directorul Pro FM, a declarat că Andrei Gheorghe a avut un contract de doi ani cu postul de radio, care a expirat şi nu a mai fost prelungit.

“Sigur că aş fi vrut să merg mai departe cu emisiunea, cu radioul. Dar filozofia mea nu mai are nimic de a face cu noul Pro FM”, a declarat Andrei Gheorghe într-un scurt interviu acordat Paginademedia.ro.

Andrei Gheorghe a realizat matinalul cu Greeg la Pro FM în ultimii doi ani. Înainte de Gheorghe, matinalul Pro FM era prezentat de Greeg cu Marius Onuc, formulă care este acum realuată.

Paginademedia.ro: În momentul în care ai fost anunţat că nu se mai prelungeşte contractul, ce ţi s-a spus?
Andrei Gheorghe:
Nimic.

Nu ai întrebat?
Nu. Ei trebuie să răspundă. Chiar în prima zi de la mutarea studioului Pro FM în sediul Digi, am aflat că ar fi sunat Cosmin Prelipceanu să întrebe când voi fi dat afară.

Oricum, ultimul an la Pro FM a fost puţin straniu. Primeam semnale că voi fi dat afară, că nu mă vor, chiar a fost un fel de CNA intern.

Adică?
S-a discutat scriptul emisiunii într-o şedinţă. Ce anume am spus într-o ediţie, cuvânt cu cuvânt.

Sunt om de radio, îmi place ceea ce fac. Sigur că aş fi vrut să merg mai departe cu emisiunea. Dar filozofia mea nu mai are nimic de a face cu noul Pro FM.

Ce s-a schimbat?
Digi nu e o organizaţie de presă, nu e media, după părerea mea. Media e atunci când vrei să fii numărul unu. Este atunci când trăieşti din banii încasaţi. Când trăieşti, când exiti pentru nevoile publicului tău. Orice altceva nu e media. Dacă banii nu sunt făcuţi din rating, e altceva.

Mie mi-e foarte greu să nu vreau să fiu numărul 1.

Dar ce s-ar fi dorit?
Orice, dar să nu deranjeze pe nimeni. În primul rând pe cei din interior. Telefonul scurt. Să fie linişte.

Ţi s-a atras atenţia că ai fi sărit calul?
Cum am spus, s-a făcut un board pentru scriptul unei emisiuni, să se discute ce am zis. Era ceva inocuu, o prostie, nu mai ţin minte.

Ce faci?
Cred că mă retrag din media. Sunt om de radio şi am făcut cu mare drag tot ce am făcut până acum. Sunt pe Facebook, nu dispar de tot din lume. E de ajuns. Sunt bătrân. Mi s-a reproşat asta.

Şi la Pro FM?
La greu! Probabil au şi ei dreptate. There is no country for old men.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Martina Martina
    Nu regret ca pleaca Gheorghe. Il ascultam dimineata in masina in drum spre birou. Ptr cei mai putin inteligenti era de multe ori de neinteles, iar ptr cei inteligenti, era fie obraznic, fie arogant, fie lipsit complet de modestie. Nu cred ca placea f mult ascultatorilor (am mai auzit si eu pe ici pe colo lumea vorbind). Altfel omul are cultura generala, e citit, nu duce lipsa de tupeu, cam are tot ce-i trebuie unui om de media. Dar poate e mai bun undeva in back-office, pe strategie, sa nu mai dea din gura. (desi vocea lui e misto).
  • Mihai Mihai
    Atentie la greselile repetate de text din acest articol (cuvinte lipsa sau gresite, semne de punctuatie). Pare facut in graba.

Trimite un comentariu

sus