Skip to main content

Emisiunea lui Mihaiu de la Guerrilla, suspendată până la clarificarea dosarului

 
Emisiunea lui Mihaiu de la Guerrilla, suspendată până la clarificarea dosarului

Conducerea Radio Guerrilla a decis să suspende emisiunea lui Liviu Mihaiu, „Asta la Revista Mesei cu Liviu Mihaiu” până la „clarificarea dosarului penal al fostului Viceguvernator BNR, Bogdan Olteanu”. Anunţul a fost postat pe pagina de Facebook a postului radio.

Publicitate

„Am fost întotdeauna guvernaţi doar de propriile noastre exigenţe de probitate morală şi profesională. Relansarea Radio Guerrilla este succesul unei echipe libere de orice constrângere sau presiune din exterior.”, au scris cei de la Guerrilla.

Reamintim că numele lui Liviu Mihaiu, unul dintre fondatorii Radio Guerrilla, apare în dosarul în care Bogdan Olteanu, fost şef al Camerei Deputaţilor, este urmărit penal pentru trafic de influenţă. Olteanu ar fi primit mită de un milion de euro, de la Sorin Ovidiu Vîntu, pentru numirea, în 2008, a lui Mihaiu în funcţia de Guvernator al Deltei Dunării.

Anunţul celor de la Guerrilla vine la o zi după ce în presă au apărut noi detalii din dosarul de urmărire penală a lui Bogdan Olteanu, preluate din motivarea deciziei prin care judecătorii au decis ca Bogda Olteanu să stea în arest la domiciliu. Potrivit documentului, Mihaiu a recunoscut că ştia că Vîntu discutase „cu factorul politic” numirea sa, dar că nu şi-a dat seama „ce implică acest lucru”. (pe larg, AICI).

Mesajul Radio Guerrilla

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • dan petrea dan petrea
    Cind te gindesti ca individul acesta pe nume MIHAIU LIVIU striga CORUPTIA UCIDE si era chemat in calitate de reprezentant al societății civile la consultari de președintele Iohannis! Unde mai pui ca tot Liviu Mihaiu ne arata distanta dintre bine si rau la TVR-ul pesedist al Irinei Radu. Sinistru om!
  • livia pila livia pila
    Sa vedem citi ani cu sau fara suspendare va primi dragutul de Liviu Mihaiu.
  • Thor Thor
    Nici eu nu înțeleg argumentele anulării emisiunii Sound of Science. Guerrilla s-a dorit a fi mereu altceva, s-a dorit să fie RADIO. De aceea s-a și ales denumirea RADIO Guerrilla, nu Guerrilla FM. S-a dorit întoarcerea la modul în care se făcea radio în anii '90, cu multă pasiune, spre deosebire de radioul „industrial” care se face azi. Avem nevoie de emisiuni, nu de animatori care să ne spună ce oră e și ce piesă urmează (ideea asta am reținut-o chiar de la Mihaiu de la lansarea din 2004). FM-ul de azi înseamnă un matinal de la 7 la 10 și... cam atât. În rest muzică și ora exactă, eventual 2-3 minute de știri la fix (ca să dăm dovadă că suntem oameni serioși, nu?).

    Dobro, zici că lumea nu mai ascultă vorbele după ora 10 și atunci îi dai doar muzică? Păi nu asta era ideea la Guerrilla! Educați-vă publicul. Tocmai de aceea pretindeți că sunteți diferiți, că aveți un public diferit față de ceilalți.

    Din păcate, Guerrilla de azi se îndepărtează din ce în ce mai mult de ideea de Radio Guerrilla din 2004. Tinde să devină un ZU/Kiss FM/Magic FM/etc, dar cu altă muzică.
  • bulisor bulisor
    asta o inteleg, da pe aia cu suspendarea emisiunii Sound of Science n'am inteles-o de nici o culoare

Trimite un comentariu

sus