Skip to main content

Evenimentul zilei, fără ediţia de sâmbătă

 
Evenimentul zilei, fără ediţia de sâmbătă

Evenimentul zilei nu va mai avea ediţia de weekend, din luna septembrie. Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, ediţia de sâmbătă a EVZ, care apărea sub numele Evenimentul zilei Altfel, nu va mai fi tipărită de săptămâna viitoare. Ultima apariţie a EVZ Altfel va fi pe 27 august. EVZ va rămâne cu cu cinci ediţii, cele de luni până vineri.

Publicitate

Contactat de Paginademedia.ro, Virgil Munteanu a confirmat informaţia şi a explicat că printre motivele care au dus la aceasta decizie este şi cea legată de distribuţia deficitară pe timp de weekend. „Evenimentul zilei altfel va apărea joia, iar vineri se mută Evenimentul zilei Monden”, a declarat Virgil Munteanu, pentru Paginademedia.ro.

Ziarele cu ediţii de weekend se pot număra pe degetele de la o mână: Weekend Adevărul (care apare vinerea), Libertatea de Duminică, Click de Duminică şi Gazeta Sporturilor de Duminică.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • livia pila livia pila
    Gata? S-a saturat doamna Udrea sa pompeze bani intr-o fituica de propaganda inutila?
  • geo geo
    Viitorul presei scrise este sumbru în România. Dacă nu se schimbă ceva, în scurt timp. Nu m-ar mira să nu mai avem ziare de duminică, peste ceva vreme.

Trimite un comentariu

sus