Skip to main content

VIDEO. Formatul serialului Atletico Textila, „exportat” în Slovacia

 
VIDEO. Formatul serialului Atletico Textila, „exportat” în Slovacia

Formatul serialul de comedie Atletico Textila a fost preluat pentru publicul din Slovacia, anunţă presa locală. Postul Markiza TV, deţinut de Central European Media Enterprises - compania-mamă a Pro TV, va lansa în toamnă un remake după serialul Atletico Textila, care a avut primul sezon în această primăvară la Pro TV.

Publicitate

Atletico Textila, în care joacă foşti componenţi ai trupei Mondenii, prezintă povestea unei echipe de liga a patra care se luptă să nu retrogradeze. Echipa este deţinută de omul de afaceri, „Nea Giga” (jucat de Răzvan Vasilescu), cel care are şi o fabrică de textile. Nea Gică suferă un atac de cord, apoi ajunge după gratii, iar conducerea echipei este preluată de soţia sa, Raluca (Mirela Zeţa).

Serialul de comedie va continua şi în România. Pro TV lucrează deja la cel de-al doilea sezon al Atletico Textila, după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

Video, Atletico Textila, în varianta slovacă:

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • mile mile
  exprtule , ti-au spus *** acest lucru , esti *** lor sau scri de placere , e normal , sunt prea multe emisiuni, supravietuitorul va fi in fiecare zi , nu e loc de alte , plus steaua
 • Expertul, Expertul,
  Confirm! Vocea junior nu intra in grila de toamna. CME a exportat cu mare success si reteta Las Fierbinti in Slovakia, sub numele Horna dolna. Horna dolna are trei sezoane si obtine in jur de 45% market share pe targetul 12 54, targetul statiei TV Markiza.
 • Allex Allex
  Iuli, Vocea Jr nu va fii difuzata toamna asta, probabil undeva prin primavara.. La cunostinta in domeniul media spui ca ai, ar trebuii sa ti dai si tu seama ca nu o sa puna Pro-ul Visuri la cheie in weekend.
 • R2D2 R2D2
  Cotlet e ala din roaba?
 • Vicentiu Vicentiu
  Ce-mi place cand se intalnesc toti *** in comentariile aceluiasi articol.
 • Iuli Iuli
  @F, eu cred ca o sa fie schimbari in grila Pro. Las Fierbinti si Vocea vor ramane 100% joi si vineri, iar Visuri la cheie sigur o sa fie schimbat intr-o zi in care oamenii sunt acasa: weekend. Este o emisiune lacrimogena pentru "familie".

  Si cum adica "TCDU a fost mutata un sezon la nevoie"? Mereu emisiunea era in toamna si primavara.
 • F F
  @ Iuli : Te cunosc de undeva a fost mutata un sezon la nevoie. Visuri la cheie ramane miercuri sigur. S-ar putea ca Protv sa renunte la filmul pro in weekend.
 • marian marian
  Eu am vazut pe alt site ca Supravietuitorul va fi de Luni pana joi inclusiv , pe radar de media , nu stiu daca este adevarat
 • Iuli Iuli
  Programul Pro si Antena sunt destul de evidente pentru toamna..
  Antena nu o sa scoata niciodata Te cunosc de undeva si iUmor din zilele in care fac audienta, Pro TV la fel o sa faca cu Vocea, Las Fierbinti.
 • Iuli Iuli
  @marian, mersi. Da am uitat.. Prima data am pus miercuri Visuri la Cheie vs. In puii mei, dar ProTV nu o sa puna Vocea Jr si Vocea una dupa alta.

  PROGRAM EDITAT:
  Luni&Marti - Chefi la cutite vs. Supravietuitorul
  Miercuri - Next Star vs. Vocea Romaniei Junior
  Joi - In puii mei vs. Las Fierbinti & A.T.
  Vineri - X Factor vs. Vocea Romaniei
  Sambata - Te cunosc de undeva vs. Visuri la cheie
  Duminica - iUmor vs. Filmul Pro
 • marian marian
  IULI ai uitat Visuri la cheie
 • Iuli Iuli
  Promo-ul de la slovaci sterge pe jos cu promo-ul de la Pro. Oricum e pacat sa difuzeze serialul Atletico si sa taie din Las Fierbinti. Nu au invatat inca lectia? Imediat ce se termina LF, audienta Pro scadea cand incepea A.T. Bineinteles, se batea cu Bahar, dar tot praf e.


  Programul Antena1 vs ProTV in toamna:
  Luni&Marti - Chefi la cutite vs. Supravietuitorul
  Miercuri - Next Star vs. Vocea Romaniei Junior
  Joi - In puii mei vs. Las Fierbinti & A.T.
  Vineri - X Factor vs. Vocea Romaniei
  Sambata - Te cunosc de undeva vs. Filmul Pro
  Duminica - iUmor vs. Filmul Pro

  Succesul o sa fie la ProTV, poate in weekend o sa fie batut, dar recupereaza audienta in timpul saptamanii
 • F F
  va rugam nu uitati de restul sintezelor. nu va opriti doar la topul filmelor.

  despre stire : sper ca au un scenarist mai bun.

Trimite un comentariu

sus