Skip to main content

Emisiunea Legile Afacerilor, difuzată în trecut la The Money Channel, se mută la TVR 2

 
Andrei Cristea
Andrei Cristea

TVR 2 va avea o emisiune de business, din această vară. „Legile Afacerilor”, emisiune prezentată de Andrei Cristea, o emisiune care a fost difuzată timp de cinci ani de defunctul post The Money Channel, iar în prima parte a acestui an a fost găzduită online de HotNews.

Publicitate

„Programul de business este realizat de compania care deţine prima franciză “Financial Times” acordată României” - Innovative Lawyers -, anunţă reprezentanţii postului public. Emisiunea va debuta pe din 22 august şi va fi difuzată lunea, de la ora 22.30

Emisiunea va avea invitaţi în studio specialişti din avocatură, comerţ, energie, infrastructură, IT, real-estate, dar şi avocaţi, consultanţi, reprezentanţi ai autorităţilor statului.

Emisiunea va avea şi momente de duplex live Bucureşti - Londra, cu editori si teme de la ziarul de business din Anglia. Programul de la TVR 2 va accesa fluxurile de business ale Financial Times şi Bloomberg.

Realizatorul şi gazda emisiunii „Legile Afacerilor” este Andrei Cristea, licenţiat în Jurnalism şi deţinătorul unui master în comunicare, cu experienţă în televiziune (producător de ştiri, mai apoi moderator) şi în managementul de televiziune.

„Legile Afacerilor”, marca înregistrată a companiei care deţine franciza Financial Times - Innovative Lawyers pe România.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • livia pila livia pila
    Alta idee geniala a Irinei Radu!!! Opriti-o ca falimentul e aproape!

Trimite un comentariu

sus