Skip to main content

Observatorul şi fragmente din show-urile din prime-time vor fi live pe Facebook

 
Observatorul şi fragmente din show-urile din prime-time vor fi live pe Facebook

Observatorul de la ora 13.00, cel de la 16.00 şi de la 19:00 sunt difuzate Live şi pe paginile de Facebook ale Antenei 1, respectiv Observator, anunţă Antena 1.

Publicitate

În plus, din 5 septembrie, odată cu lansarea grilei de toamnă, primul sfert de oră al show-urilor de Prime-Time va fi, de asemenea, difuzat live pe paginile de Facebook ale emisiunilor.

Departamentul de Digital al Antenei Group a dezvoltat un soft prin care feed-ul de TV este transmis în direct şi pe cea mai mare reţea de socializare.

Augustin Roman, Head of Digital Antena TV Group:

„Media modernă livrează conţinutul acolo unde este consumatorul. Strategia noastră este de a merge în această direcţie şi de a propune oamenilor un mod prietenos de consum digital. În acest scop Digital Antena TV Group a dezvoltat în urmă cu 2 ani platforma AntenaPlay, iar acum am pus la dispoziţia departamentului de social media o aplicaţie prin care putem foarte uşor să distribuim live-urile televiziunilor Antena Group pe Facebook.

Numărul mare de fani pe care show-urile Antenei îl au pe Facebook este un indicator foarte bun că acestea sunt apreciate şi ne obligă să le fim aproape, să comunicăm şi să le oferim această oportunitate”

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Alin Alin
    Asta face Digi24 demult....
  • Iuli Iuli
    De emisia HD ce se aude?
  • marian marian
    Poate si pe Europa Libera . sau Vocea Erevan

Trimite un comentariu

sus