Skip to main content

PRESA DE AZI. Caţavencii "Aur la spadă, arginţi la şpagă". Kamikaze: "PuşcăRio 2016. Au luat aurul la şpagă!"

 
PRESA DE AZI. Caţavencii "Aur la spadă, arginţi la şpagă". Kamikaze: "PuşcăRio 2016. Au luat aurul la şpagă!"

PRESA DE AZI. Jocurile Olimpice şi "lotul infracţional" sunt două subiecte care i-au inspirat pe jurnaliştii ziarelor de satiră. Primele pagini ale săptămânalelor Caţavencii şi Kamikaze au astăzi titluri asemănătoare, dar cu personaje diferite.

Publicitate

"Bilanţ strălucit al lotului olimpic de scrimă de la Rio şi al noului lot infracţional de la Bucureşti: Aur la spadă, arginţi la şpagă", scrie săptămânalul Caţavencii pe prima pagină a ediţiei de astăzi unde apar caricaturizaţi Sorin Ovidiu Vîntu şi Bogdan Olteanu.

Laureaţii "la şpagă" de pe prima pagină a ziarului Kamikaze sunt Liviu Dragnea, Dan Voiculescu şi Călin Popescu Tăriceanu. Şi ei, la fel ca persoanjele din Caţavencii, sunt îmbrăcaţi în costume de scrimă.

"PuşcăRio 2016. Au luat aurul la şpagă!", titrază ziarul de satiră Kamikaze.

Paginademedia.ro prezintă, în continuare, titlurile şi principalele subiecte ale presei de astăzi.

Adevărul: "Vacanţa în an electoral: la munte sau pe litoral". Cei mai mulţi dintre liderii politici şi-au petrecut vacanţa de vară în ţară - în general la mare sau la munte, dar şi vizitând mănăstiri, calculând că sejururile sau chiar simplele vizite în destinaţii exotice, altădată foarte frecventate, i-ar putea trage în jos la alegerile parlamentare din toamnă.

România liberă: "Corupţi abonaţi la Otopeni". Contracte de peste 6 milioane de euro pentru Costel Căşuneanu şi Mirel Vlas. Pistele de pe principalul aeroport al României vor fi reparate de către companii deţinute de afacerişti nu doar cercetaţi pentru mare corupţie, dar şi responsabili pentru lucrările de mântuială de la reparaţiile anterioare.

Gazeta Sporturilor: "Umiliţi de City pe teren, de Dinamo în Tribune". Cetăţenii le-au umplut plasa de goluri roş-albaştrilor, permitându-şi să rateze şi două penalty-uri, scrie GSP. În startul meciului, fanii stelişti au suferit umilinţa supremă, pe toată tribuna a doua apărând mesajul "Doar Dinamo Bucureşti".

Evenimentul zilei: "Rechinii confiscărilor. Vânzarea pe nimic a bunurilor executate de Finanţe îi îmbogăţesc pe samsari". 64.000 de euro pentru o locuinţă mare în centrul Bucureştiului sau 19.500 de euro pentru un apartament confortabil din cartierul Drumul Taberei, din Capitală, sunt preţutile la care Fiscul evaluează locuinţele provenite din sentinţe penale sau succesiuni.

Jurnalul Naţional: "Decizie de coşmar: se închide Centura Capitalei". Traficul pe Centura de Nord a Capitalei va fi închis pentru două luni, conform unor surse din cadrul CNADNR. Firma care modernizează tronsonul dintre Autostrada A 1 Bucureşti-Piteşti şi Chitila va construi un pasaj suprateran pentru un apeduct.

Click!: "El este al şaptelea moştenitor al lui Borcea". Primele poze cu Milan Cristian, băiatul pe care dinamovistul l-ar avea cu Valentina Pelinel.

Libertatea: "Programul 'litoralul pentru unii'". Milionarii şi vedetele din România sparg şi 5.000 de euro pe un weekend la mare.

Rubrica Presa de azi este realizată în colaborare cu compania de monitorizare Media Image.

Primele pagini ale ziarelor, în secţiunea Presa de azi (click foto).

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus