Skip to main content

"Tatuajul în pix", în social media. "Fericirea" de pe spinarea Elenei Udrea, inspiraţie pentru glume şi comentarii

 
"Tatuajul în pix", în social media. "Fericirea" de pe spinarea Elenei Udrea, inspiraţie pentru glume şi comentarii

O fotografie cât 5.000 de like-uri, 400 de share-uri şi sute de comentarii. Asta se poate spune despre imaginea cu "tatuajul" desenat cu pix-ul pe spinarea Elenei Udrea care i-a inspirat pe mulţi să comenteze atât online, cât şi offline.

Publicitate

Mesajul vizual prin care fostul ministru al Turismului îşi exprimă "fericirea" a strâns aproape 500 de comentarii, potrivit unei monitorizări Facebrands pentru Paginademedia.ro. Multe dintre ele, ironii şi glume inspirate de "tatuaj".

Imaginea cu spatele Elenei Udrea este însoţită şi de următorul mesaj:

"Sa aveti o saptamana cu impliniri!
Nu uitati sa va simtiti fericiti!
"Fericirea nu este o destinatie, este o calatorie"...
P.S. Nu este un tatuaj... Dar este un mesaj...
P.P.S. Am vazut si comentarii rautacioase. Eu nu ma supar. Dar pe voi, cei care le-ati scris, va face fericiti?( faptul ca le faceti)"

Topul postărilor de pe Facebook din categoria politic cu cele mai multe comentarii, realizat de Facebrands pentru Paginademedia.ro:

1. Pagina oficială Elena Udrea, 498 comentarii la imaginea cu spatele Elenei Udrea.

2. Pagina oficială Nicuşor Dan, 272 comentarii la următorul mesaj:

"Robert Negoita paveaza cu pavele peste alte pavele impecabil amplasate.
Se ascund fara indoiala preturi uriase pentru noile pavele. Colegii nostri consilieri locali cer contractele de 45 de zile iar primarul refuza sa li le dea desi legea spune ca trebuie sa le dea in cel mult 10 zile."

3. Pagina oficială Adrian Năstase, 192 comentarii la următorul mesaj:

"La acest sfarsit de saptamana, am fost la Orsova si in Lunca Dunarii. Pentru Mihnea a fost prima data cand a ajuns la Cazane. Calatoria cu barca, printre stanci, este, intr-adevar spectaculoasa. Mai multe detalii, cand ma intorc."

4. Pagina oficială Remus Cernea, 102 comentarii la următorul mesaj:

"Pentru modul dezastruos în care şi-a început mandatul, mutilând spaţiile verzi, fiind ostilă manifestărilor culturale şi sportive din Bucureşti şi dorind să aloce 15 milioane RON pentru Catedrala Mântuirii Neamului şi alte 4,5 milioane RON pentru Mănăstirea Antim, am cerut astăzi demisia doamnei primar Gabriela Vrânceanu Firea."

5. Pagina oficială Clotilde Armand, 93 de comentarii la următorul mesaj:

"În ultimele zile am asistat la atacuri concertate împotriva lui Dacian Cioloş şi a miniştrilor cheie din cabinetul său, atacuri orchestrate de o adevărată Coaliţie a Penalilor.
Proaspăt întors din vacanţa lui exotică în străinătate, Liviu Dragnea l-a ameninţat pe Dacian Cioloş cu moţiunea de cenzură pentru o hibă legislativă legată de impozitarea veteranilor de război lăsată de cabinetul Ponta.
La rândul său, Victor Ponta, rămas de curând fără doctorat şi riscând excluderea din barou, şi-a continuat războiul contra justiţiei, atacând-o pe doamna ministru Raluca Prună în maniera grobiană care îl caracterizează."

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus