Skip to main content

VIDEO. Câştigătoarea Românii au talent, în finala America`s Got Talent

 
VIDEO. Câştigătoarea Românii au talent, în finala America`s Got Talent

VIDEO. Laura Bretan, câştigătoarea Românii au talent de anul acesta, o nouă evoluţie la show-ul America`s Got Talent, de peste Ocean. Ea s-a numărat printre cei cinci concurenţi care s-au calificat în finala show-ului de peste Ocean, în care jurat este chiar creatorul formatului de talente, Simon Cowell.

Publicitate

Românca în vârstă de doar 14 ani a ajuns în faza galelor live, cu vocea sa de soprană.

„Laura, ştiu că aceasta a fost cea mai bună interpretare de până acum în această competiţie. A fost frumoasă, a fost făcută cu atâta sinceritate, ai revenit cu un moment exploziv. Dacă nu ajungi în finală, ceva este cu totul greşit“, i-a mărturisit Cowell, scrie Adevărul.

Heidi Klum a felicitat-o pentru performanţa de „a atinge toate notele în mod corect“, fiind de părere că Laura a fost binecuvântată cu o voce extrem de puternică şi de frumoasă: „Nu încetezi să-mi tai răsuflarea!“

„Indiferent dacă eşti un fan al acestui gen de muzică sau nu, ceea ce poţi face, abilităţile tale vocale sunt uluitoare. Ai capacitatea de a face această sală să vibreze. Eşti o persoană atât de mică şi de firavă şi această voce puternică iese din tine, este ceva incredibil“, i-a transmis şi Mel B.

Prestaţia Laurei Bretan, în continuare:

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus