Skip to main content

Wall-Street.ro a lansat o platformă pe bază de abonament

 
Wall-Street.ro a lansat o platformă pe bază de abonament

Publicatia online de business Wall-Street.ro lanseaza astazi Wall-Street PRO, platforma pe baza de abonament, anunţă compania.

Publicitate

Pentru prima luna de abonament, în versiunea trial, costul este de 2 euro+TVA. Ulterior, preţurile diferă în funcţie de tipul şi durata abonamentului.

„Abonatii Wall-Street PRO vor primi o serie de beneficii special gandite impreuna cu partenerii strategici ai proiectului”: Avocatnet.ro, Eturia, Smartbill, Uber si Vector Watch”, anunţă compania.

O parte dintre analizele din platforma vor fi realizate cu insighturi exclusive de la Deloitte, pe diferite industrii si tendinte: comparaţii regionale, trenduri de investitii, management şi leadership, sectorul bancar, fiscalitate etc.

De asemenea, platforma cu plata va prezenta şi infografice care vor reflecta evolutia economiei sau a diferitelor sectoare, dar şi interviuri cu lideri locali si regionali.

Raluca Mateiu (foto stanga), CEO al InternetCorp, publisherul Wall-Street: „Cand tot ce faci de mai bine de 10 ani incoace e sa ridici stachete si standarde in ceea ce priveste presa de business de calitate, construita atent si cu o responsabilitate enorma in directia analizei obiective a mediului de afaceri, ajungi in punctul in care simti natural nevoia pasului urmator. Acela in care atragem langa noi o comunitate intreaga de profesionisti, jurnalisti, analisti, nume sonore si voci raspicate in fiecare industrie relevanta, alaturi de care sa inchegam un continut premium intr-o platforma special gandita pentru asta. Mai mult, o serie cel putin interesanta de beneficii puse la cale alaturi de partenerii nostri strategici adauga experientei toate atributele necesare unui proiect in care am toata increderea ca s-a nascut la momentul oportun, cu echipa perfecta si contentul potrivit.”

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus