Skip to main content

Canalul de documentare Cinethronix, lansat în acest an, distribuit şi românilor din Bulgaria

 
Canalul de documentare Cinethronix, lansat în acest an, distribuit şi românilor din Bulgaria

Postul Cinethronix, lansat în luna iune a acestui an, pe teritoriul României, se extinde şi în Bulgaria.

Publicitate

Începând din 20 septembrie 2016, postul de televiziune Cinethronix poate fi vizionat si de către vorbitorii de limba română din nordul Bulgariei, fiind retransmis, într-o primă fază, de compania Nordelink, în 25 de oraşe din ţara vecină, între care zonele Ruse si Silistra.

Cosmin Nicolescu, directorul Cinethronix: „Suntem in discutii avansate si cu alte doua societati de cablu, BDIN BG COM şi LAFI, care retransmit in zonele Balcic si Vidin. De asemenea, suntem în discuţíi avansate cu mai mulţi cablişti din Republica Moldova, care s-au arătat interesaţi să ne distribuie. Aşa cum am mai spus, în paralel cu distribuţia pe plan intern la nivel naţional, acordăm o atenţie deosebită şi Diasporei, intenţionând ca programele noastre să poată fi urmărite de românii din Italia, Spania sau Israel.”

Postul Cinethronix a primit licenţă audiovizuală prin cablu de la CNA pe 8 martie. Postul TV este operat de societatea Cinethronix Television Production (Constanţa), deţinută de Cosmin Nicolescu. Potrivit solicitării, Cinethronix are ca zonă de acoperire zona de sud a ţării, în judeţele Constanţa, Ialomiţa, Ilfov, Buzău, Teleorman şi Dâmboviţa, dar şi în afara ţării, în Bulgaria.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus