Skip to main content

Canalul de documentare Cinethronix, lansat în acest an, distribuit și românilor din Bulgaria

 
Canalul de documentare Cinethronix, lansat în acest an, distribuit și românilor din Bulgaria

Postul Cinethronix, lansat în luna iune a acestui an, pe teritoriul României, se extinde și în Bulgaria.

Publicitate

Începând din 20 septembrie 2016, postul de televiziune Cinethronix poate fi vizionat si de către vorbitorii de limba română din nordul Bulgariei, fiind retransmis, într-o primă fază, de compania Nordelink, în 25 de orașe din țara vecină, între care zonele Ruse si Silistra.

Cosmin Nicolescu, directorul Cinethronix: „Suntem in discutii avansate si cu alte doua societati de cablu, BDIN BG COM și LAFI, care retransmit in zonele Balcic si Vidin. De asemenea, suntem în discuțíi avansate cu mai mulți cabliști din Republica Moldova, care s-au arătat interesați să ne distribuie. Așa cum am mai spus, în paralel cu distribuția pe plan intern la nivel național, acordăm o atenție deosebită și Diasporei, intenționând ca programele noastre să poată fi urmărite de românii din Italia, Spania sau Israel.”

Postul Cinethronix a primit licență audiovizuală prin cablu de la CNA pe 8 martie. Postul TV este operat de societatea Cinethronix Television Production (Constanța), deținută de Cosmin Nicolescu. Potrivit solicitării, Cinethronix are ca zonă de acoperire zona de sud a țării, în județele Constanța, Ialomița, Ilfov, Buzău, Teleorman și Dâmbovița, dar și în afara țării, în Bulgaria. 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Trimite un comentariu