Skip to main content

DERAPAJ. Titlu înşelător pe EVZ şi Spy News. Gigi Becali a renunţat la Steaua? Da, dar altă Steaua şi alt Gigi

 
Foto: Spynews
Foto: Spynews

Titlu în goana după clickuri pe EVZ.ro şi SpyNews: A explodat Bomba! Gigi Becali renunţă la Steaua! au titrat. Da, dar altă "Steaua"! Da, dar un alt Gigi.

Publicitate

„Gigi Becali a renunţat la Steaua! Anunţul este oficial”, a titrat EVZ pe site. Dar care Steaua şi care Gigi Becali? Din articol aflăm, însă că cel care a renunţat la „Steaua” este un copil pe nume Toader Gigi Becali, în vârstă de 12 ani, care a renunţat să mai joace la clubul pentru copii al Armatei Române, care se numeşte Steaua Bucureşti.

„Veste proastă pentru Steaua. Gigi Becali a anunţat că va renunţa la clubul de fotbal. Decizia a fost luată în urmă cu trei luni”, se menţionează în primul paragraf al articolului.

„Ştirea” a fost preluată de pe site-ul tabloid SpyNews, care avea la rândul său un titlu bombastic: „A explodat BOMBA în fotbalul românesc! Gigi Becali Renunţă la Steaua!”

Cititorii EVZ au taxat publicaţia la comentarii:

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Mm Mm
    Nu am inteles de ce au citit unii acel ziar vreodata! Mai ales de cand nasteau gainile pui vii.
  • ziaristiilu'peste ziaristiilu'peste
    Iuli,
    La nivelul tau de inteligenta, meriti o explicatie, poate asa IQul tau devine supraunitar!
    Acu' sa-ti dezvalui minciunile gogonate (derapaje este un termen prea bland in opinia mea):

    Titlul Spynews spune:" A explodat bomba in fotbalul romanesc! Gigi Becali renuta la Steaua". In articol nu este vorba de FCSBul lui Becali ci de CSA Steaua;
    Gigi Becali nu a renuntat la echipa FCSB, iar la Steaua nu avea cum sa renunte din moment ce nu este a lui;
    Tudor Gigi Becali nu a renuntat la Steau (nici nu avea cum, ca si tizul sau nu este el proprietar ) el a renuntat sa mai joace fotbal la CSA Steaua;
    Unde-i bomba din fotbalul romanesc? Zilnic zeci de copii se apuca sau renunta la fotbal in Romania, indifferent de cum ii cheama.
    Evz: "NEWS ALERT. Anunt oficial. Viitor incert": care-I alerta frate, ca a renuntat Tudorel la fotbal? A facut conferinta de presa oficiala? Al cui viitor este incert?
    Aici iti pot raspunde eu: viitorul nostru cu asemenea ziaristi si cu cititori de "calibrul" tau!
  • Dan Dan
    Păcat şi ...ăcat!
  • vlad vlad
    Uite..Pentru Iuli (de mai sus) sunt titlurile astea.
    Pacat, ca sunt multi ca el...
  • Iuli Iuli
    Si care este derapajul? Daca pe pusti il cheama Gigi Becali si a renuntat la alt club cu numele Steaua, asa cum ziceti voi, unde-i derapajul? Cu ce au mintit? Cu nimic. Poate ca au "gresit" punand poza cu Becali, si nu cu pusti.

Trimite un comentariu

sus