Skip to main content

Debuturile zilei: Cronica Cârcotașilor, Visuri la cheie și Jocuri de celebritate

 
Debuturile zilei: Cronica Cârcotașilor, Visuri la cheie și Jocuri de celebritate

Două emisiuni vor reveni în grilele Pro TV și Prima TV, dar în această seară va avea loc și premiera unei noi producții.

Publicitate

Visuri la Cheie (Pro TV) și Cronica Cârcotașilor vor reveni de astăzi pe TV. În plus, Pro TV lansează o nouă emisiune de comedie, cu Mihai Bobonete, Paul Ipate și Octavian Strunilă. Producția este programată pe același tronson pe care posturile concurente, Antena 1 și Kanal D, difuzează tabloidele de noapte. 

Visuri la cheie, emisiune prezentată de Dragoș Bucur, a ajuns la cel de-al treilea sezon la Pro TV. În prima ediție, echipa emisiunii va ajuta la refacerea locuinței familiei Bogdan și Cristina Anton, din localitatea Călinești, județul Argeș. Cei doi visau să își construiască o locuință, însă Bogdan s-a accidentat pe când lucra la acoperiș. ”Soțul meu lucra la acoperișul casei și într-o clipă a alunecat și a căzut de pe scară în cap, având fractură de coloană cervicală și secțiune medulară completă. Nu a mai putut să se miște, nu mai simțea nimic, dar era conștient și își putea mișca numai ochii.”, a povestit Cristina.

Cronica Cârcotașilo, sezonul 34

Emisiunea de satiră Cronica Cârcotașilor va avea debutul în această seară, cu Șerban Hudiu, Codruț Keghes și Ioana Petric prezentatori.  

Șerban Huidu, despre noul sezon al Cronicii: „Cronica merge înainte și intră în al 34-lea sezon, poate doar Teleenciclopedia să ne depășească. Apropo de Teleenciclopedia! Veți vedea că la lansare avem o idée interesantă despre Carcotasus Amuzantus Lolus Omfg-us care din cretacic face emisiuni de opinii.”

Bobonete, Ipate și Strunilă fac Jocuri de celebritate

Pro TV încearcă în această toamnă un nou format de comedie. Emisiunea Jocuri de celebritate începe astăzi de la 22.30. 

Paul Ipate va fi căpitanul echipei formate din Adela Popescu, Natanticu și Zob, prietenul lui Natanticu, care își dorește marele premiul pentru a pleca într-o excursie cu motocicleta în Mongolia.

Octavian Strunilă va conduce echipa formată din Cove, Dana Rogoz și Ioana, prietena Danei, care vrea să investească banii într-un spectacol de teatru independent.

Cele două echipe vor juca Numele are cuvântul, Bolul Kaboom - o probă explozivă, Cu fața la pernă, Litere încrucișate, Fără cuvinte și proba finală: Nume și prenume.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • "***ărește" mi se pare un termen jignitor, de ce nu moderează nimeni. Nu vă lăudați cu o super politică de moderat sau ceva? Mie mi-a rănit sentimentele.
  • tot mai slabă de la sezon la sezon, nu tu sare, nu tu piper la această cronică a cîrcotașilor :(
    păcat! drum bun!
  • Draga Iuli. Ți a tot spus lumea ca emisiunea e după un format internațional. Ți e atât de greu sa cauți?
  • Trebuie corectat articolul.
    Bobonete, Ipate și Strunilă copiaza Fantastic Show, dar cred ca vor avea audienta buna mai ales ca vin dupa Visuri la cheie - emisiunea lacrimogena a ProTV cu audiente mari

Trimite un comentariu