Skip to main content

După Mircea Marian, și Silviu Sergiu lasă EVZ pentru România liberă

 
După Mircea Marian, și Silviu Sergiu lasă EVZ pentru România liberă
Silviu Sergiu

Jurnalistul EVZ Silviu Sergiu se va alătura și el ziarului România liberă, după cum a anunțat el pe pagina sa de Facebook. Anunțul vine la doar o zi după ce și Mircea Marian și-a anunțat plecarea de la publicația deținută de Dan Andronic.

Publicitate

„Aş mai fi amânat un pic anunțul. Nu aş fi vrut să se interpreteze că eu şi Mircea Marian am plănuit plecarea de la EVZ ca pe o lovitură dată ziarului. Dar cum Simona Ionescu mi-a luat-o înainte, anunțând plecarea mea, nu-mi rămâne decât să confirm: după 11 ani de EVZ, mă voi alătura echipei României libere.”, a menționat Silviu Sergiu. 

Mircea Marian va fi senior editor la România liberă, după cum Paginademedia.ro a scris AICI

Aceasta este cea de-a treia plecare din ultima lună de la EVZ către România liberă. La începutul acestei luni, Mălin Bot, cel care a condus online-ul EVZ, a trecut la România liberă tot pe zona de online (Detalii, AICI)

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Iulica, o sa fiu rea, dar te rog sa nu mai scrii ca o fata de clasa a VII-a. Ai o exprimare redundanta, cuvinte moarte, repetitive. Iti dau un exemplu: "Jurnalistul X se va alatura si EL dupa cum a anuntat EL." Pe bune...
  • Petrisor... suspecta tacerea ta legata de "zvonul" site-ului stiripesurse.ro in legatura cu antenele.... sau ele nu fac parte din media? In mod evident tratezi discriminatoriu entitatile media din Romania. Legat de antene daca nu e ceva negativ nu publici.... Altfel spus pe limba ta: Derapaj... deontologic

Trimite un comentariu